haklısın.Senin gibi birisinden duyulan saygının bir önemi olacağını düşünmüyorum.
Benim düşüncem saygıyı haketmiyor.Ne yaptılar da haketmiyorlar saygıyı?
haklısın.Senin gibi birisinden duyulan saygının bir önemi olacağını düşünmüyorum.
Benim düşüncem saygıyı haketmiyor.Ne yaptılar da haketmiyorlar saygıyı?
İnsanlık dışı bir eylemde bulundular.Ne yaptılar da haketmiyorlar saygıyı?
İnsanların da diğer canlılar gibi doğuştan hakları vardır, özgürlük bunlardan birisidir. Şahsi kararlarında özgürdürler ve bu kararlara dair saygı hak etmeleri gerekmez, saygı duyulur zira bu onların (bizlerin, hepimizin) doğuştan hakkıdır. Toplumun temeli de buna dayanır, bu sebeple aksinin iddia edileceği tek durum "Hoşgörü Paradoksu"dur. Bunu da araştırırsın inşallah...Saygı duyulmaz hakedilir. Haketmediği saygıyı kimseye duymam.
Peki siz saygıyı hak edecek ne yaptınız? Ömrünüz boyunca boş boş oturmaktan başka ne yaptınız? Statünüz ne kadar yüksek olursa olsun kafatasınızın içindeki 1 Allah'ın günü çalıştırmamışsınız belli ki .dSaygıyı hiçbir zaman haketmiyecek ?
İyi de bu seni etkiliyor mu? Kendi tercihleri. Sevmiyorsan bile saygı duymalısın.İnsanlık dışı bir eylemde bulundular.
Kendi görüşüm saygı duyulmaz sende kendi düşünceni belirtmişsin ben konuda böyle düşünüyorum. araştırmicam.İnsanların da diğer canlılar gibi doğuştan hakları vardır, özgürlük bunlardan birisidir. Şahsi kararlarında özgürdürler ve bu kararlara dair saygı hak etmeleri gerekmez, saygı duyulur zira bu onların (bizlerin, hepimizin) doğuştan hakkıdır. Toplumun temeli de buna dayanır, bu sebeple aksinin iddia edileceği tek durum "Hoşgörü Paradoksu"dur. Bunu da araştırırsın inşallah...
Saygıyı isteyen duyar isteyene duymaz sorun burda.İyi de bu seni etkiliyor mu? Kendi tercihleri. Sevmiyorsan bile saygı duymalısın.
Araştırmadığınız için cahilsiniz zaten. Kolay gelsin .d. araştırmicam.
İnsanlığın onurunu zedeleyen her şey beni, bizi, hepimizi ilgilendirir.İyi de bu seni etkiliyor mu? Kendi tercihleri. Sevmiyorsan bile saygı duymalısın.
Evet cahil olduğumun farkındayım bu daha iyi .Araştırmadığınız için cahilsiniz zaten. Kolay gelsin .d
Saygı dediğimiz şey keyf işi değildir ki isteyen yapar ya da istemeyen yapmaz. Sevmediğin bir şey olsa bile saygı duymak zorundasın.Saygıyı isteyen duyar isteyene duymaz sorun burda.
Vay be. Cahil olmayı iyi olarak gören biri. Gerçi zaten ülkenin %70 i sizin gibi olmasaydı durumumuz böyle olmazdı zaten. Küçük beyniniz ve at gözlükleriniz ile iyi eğlenceler.Evet cahil olduğumun farkındayım bu daha iyi .
Evet benim düşüncem cahilligin iyi oldugu saygı duymalısın .Vay be. Cahil olmayı iyi olarak gören biri. Gerçi zaten ülkenin %70 i sizin gibi olmasaydı durumumuz böyle olmazdı zaten. Küçük beyniniz ve at gözlükleriniz ile iyi eğlenceler.
Birisinin eşcinsel olması insanlığın onurunu neden zedelesin? Adamın ''kendi'' tercihi.İnsanlığın onurunu zedeleyen her şey beni, bizi, hepimizi ilgilendirir.