Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Saygı duyulmaz hakedilir. Haketmediği saygıyı kimseye duymam.
İnsanların da diğer canlılar gibi doğuştan hakları vardır, özgürlük bunlardan birisidir. Şahsi kararlarında özgürdürler ve bu kararlara dair saygı hak etmeleri gerekmez, saygı duyulur zira bu onların (bizlerin, hepimizin) doğuştan hakkıdır. Toplumun temeli de buna dayanır, bu sebeple aksinin iddia edileceği tek durum "Hoşgörü Paradoksu"dur. Bunu da araştırırsın inşallah...

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
İnsanların da diğer canlılar gibi doğuştan hakları vardır, özgürlük bunlardan birisidir. Şahsi kararlarında özgürdürler ve bu kararlara dair saygı hak etmeleri gerekmez, saygı duyulur zira bu onların (bizlerin, hepimizin) doğuştan hakkıdır. Toplumun temeli de buna dayanır, bu sebeple aksinin iddia edileceği tek durum "Hoşgörü Paradoksu"dur. Bunu da araştırırsın inşallah...
Kendi görüşüm saygı duyulmaz sende kendi düşünceni belirtmişsin ben konuda böyle düşünüyorum. araştırmicam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi de bu seni etkiliyor mu? Kendi tercihleri. Sevmiyorsan bile saygı duymalısın.
Saygıyı isteyen duyar isteyene duymaz sorun burda.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Evet cahil olduğumun farkındayım bu daha iyi :).
Vay be. Cahil olmayı iyi olarak gören biri. Gerçi zaten ülkenin %70 i sizin gibi olmasaydı durumumuz böyle olmazdı zaten. Küçük beyniniz ve at gözlükleriniz ile iyi eğlenceler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Vay be. Cahil olmayı iyi olarak gören biri. Gerçi zaten ülkenin %70 i sizin gibi olmasaydı durumumuz böyle olmazdı zaten. Küçük beyniniz ve at gözlükleriniz ile iyi eğlenceler.
Evet benim düşüncem cahilligin iyi oldugu saygı duymalısın :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,597
Üyeler
161,096
Son üye
vuslat07
Top Bottom