Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Saçma, ve saygı duymuyorum.

alex jensen

80+ Silver
Kendi fikirleriniz ile gelin bana.
kendi fikrim olmasına gerek yok başka fikirleri benimseyebilirim ortada saygı duymam gereken bir şey görmüyorum saygı duymuyorum diye de küfür vs etmiyorum

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı.
“Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız? Bilin ki, ben size gönderilmiş emin bir peygamberim. Artık Allâh’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin! Buna karşı ben sizden hiçbir ücret de talep etmiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak âlemlerin Rabbidir. Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinde erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!»” (eş-Şuarâ, 161-166)

Hz. Peygamber (s.a.v.), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lanetle anmış (Buhari, Libas 61-62)
hayır desteklemiyorum dini olarak hiç bakmadım olaya en basitinden hayvanlar kendi cinsiyle çiftleşiyorlarmı ,evrenin kanunları var bunları bozmamalıyız

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı.
“Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız? Bilin ki, ben size gönderilmiş emin bir peygamberim. Artık Allâh’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin! Buna karşı ben sizden hiçbir ücret de talep etmiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak âlemlerin Rabbidir. Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinde erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!»” (eş-Şuarâ, 161-166)

Hz. Peygamber (s.a.v.), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lanetle anmış (Buhari, Libas 61-62)
bunun adı sapkunlıktır
doğuştan gelen cinsin ne ise osundur
bu pisliklikler olurken birde o çocuklara o bayrakları verip sallatıyorlar ve cocuklar bilmiyor üzülüyorum cidden
yani saygım var ancak bunu milletin karşısında yapmamalılar
evlerinde milletten gizli ortada yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar

Son düzenleme:

Ariseks

80+ Gold
Banane isteyen istediği gibi yaşasın ama bunu hawalı veya gündem olmak için yapmasın

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
herkes özgür sen başkasına karışma kendine bak yeter önüne bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bu neden hortlatılmış lo?
Ben desteklemiyorum bence saçma saygı da duymuyorum.
Ama yolda lgbt görsem karışmam ondan uzaklaşırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444
Üyeler
161,052
Son üye
yinemikısır
Top Bottom