Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Avrupa’da eşcinsellik propagandası anaokullarına kadar girdi. Bugün “Onur Yürüyüşü” adıyla 8-10 yaşındaki küçücük çocukları “cinsel obje” gibi giydirerek, dünyanın en “medeni” şehirlerinin caddelerinde dans ettirdiklerini gördük.
Bugün escinselliği normal sayarız. Yarın pedofililiği. Çünkü bazı yerlerde pedofililer de eşcinseller gibi "Ben böyle yaratılmışım" demeye başladılar bile. At gözlüğünü çıkar da etrafına bak biraz.
Bu andavalları tabii ki desteklemiyorum ve karşıyım. İnsanların arasında yaşadığı şeyde benim için sorun yok demek istedim mesajımda.
Bunlar gibi saçma protesto yapan insanlara benimde saygım yok.
1612098972165.png

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Kardeşim sen iyi misin? O zaman çoğu tecavüzcüler, katiller hetero olduğu için onlara saygı duymayalım, hatta Tüm Heteroları Tecavüzcü ilan edelim? Birkaç tane Andavalın yaptığı şeyi nasıl tüm Eşcinsellere bağlıyorsunuz anlamıyorum.
Sen benim yazdıklarımı nerenle okudun kardeşim ben öyle bir şey demedim

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bu andavalları tabii ki desteklemiyorum

anla artık. buradakiler (forumdaki), yürüyüşleri veya 10 yaşındaki çocuklara cinsel kimlik yüklenmesini desteklemiyor. iki kadının birbirine aşık olmasından niye rahatsız oluyorsun onu anlamıyorux?
Sen şimdi 2 kadının birbirine aşık olmasını normal buluyorsun öyle mi? Daha neler görecez kim bilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır pedofili gibi birşeyi cinsel yönelim ile nasıl bağdaştırabiliyorsun? Bir de o yürüyüşlerden falan bahsediyorsun saçma saçma.
lgbt sandığından dsha kapsamlı bir konu

robin

80+ Silver
Sen şimdi 2 kadının birbirine aşık olmasını normal buluyorsun öyle mi? Daha neler görecez kim bilir...

bana şunu söyle iki kadının birbiriyle aşık olmasının sana ne zararı var?

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Sizin gibi mağara adamlarını 2021 yılında görüyoruz hala. Bence daha fazlasını göremeyiz .d
Hahahaha 2050'de de insanların köpeğe aşık olmasını normal bulursunuz siz sonra yıl olmuş 2050 hala insanların hayvanlara aşık olmasını normal görmeyen mağara adamları var diye havlasiniz ayni boyle

robin

80+ Silver
Hahahaha 2050'de de insanların köpeğe aşık olmasını normal bulursunuz siz sonra yıl olmuş 2050 hala insanların hayvanlara aşık olmasını normal görmeyen mağara adamları var diye havlasiniz ayni boyle
klasik boş adam. hemen konuyu başka şeye çekiyor.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Of of. Herşeyi abartmaya ve konuyu değiştirmeye ne kadar da bayılıyorsun. Önceki soruma cevap ver. Neler biliyormuşsun LGBT hakkında?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yine ban yemek istemiyorum. Bu iki insanın isteği ile olan bir durum. Köpek ile ne alakası var?

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Yine ban yemek istemiyorum. Bu iki insanın isteği ile olan bir durum. Köpek ile ne alakası var?
of ya sizinle illa uga buga diyip mi konuşmam lazım benzetme de yapamıyoruz

Top Bottom