Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Senin dinine göre yasaklanmış olabilir. Ama onun inancına göre yasak olmayabilir. Herkesin görüşüne saygı duymalısın.
Sadece dine göre değerlendirmiyorum onur yürüyüşü olarak nitelendirdikleri yürüyüşte 8-10 yaşındaki çocukları bile lgbt'li olarak gösteriyorlar o yaştaki çocuk ne anlasın eşcinsellikten. lgbt sapıklıktan ve ahlaksızlıktan başka bir şey değildir destekleyenler de bir o kadar ahlaksız ve sapıktır

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Allah bile onlara tahammül ediyorken bizim etmememiz saçma olur.
Ha desteklemiyorum o ayrı.
Bir de protesto yapanlara karşı kinim çok büyük.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sadece dine göre değerlendirmiyorum onur yürüyüşü olarak nitelendirdikleri yürüyüşte 8-10 yaşındaki çocukları bile lgbt'li olarak gösteriyorlar o yaştaki çocuk ne anlasın eşcinsellikten. lgbt sapıklıktan ve ahlaksızlıktan başka bir şey değildir destekleyenler de bir o kadar ahlaksız ve sapıktır
O yürüyüşleri ben de son derece saçmalık ve gereksiz buluyorum ama konumuz o değil.
Olay burda saygı duymak. Sana her ne kadar ters olsa da saygı duymalısın. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
O yürüyüşleri ben de son derece saçmalık ve gereksiz buluyorum ama konumuz o değil.
Olay burda saygı duymak. Sana her ne kadar ters olsa da saygı duymalısın. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Saygı duyulacak işe saygı duyarım. Ama bu saygı duyulacak bir konu değil. Ona bakarsan hırsıza da teröriste de tecavüzcuye de saygı duymamız lazım

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
şaka gibi. terörist ve tecavüzcü ile aynı kefeye konuyor...
Kimseyi aynı kefeye koymuyorum saygı duyulacak durumlar vardır duyulmayacak durumlar vardır. lgbt sapıklıktır ve ben bu sapıklığa saygı duymuyorum. Size bunu anlatmaya çalıştım ancak o kadarına zekanızın yetmeyeceğini düşünmem gerekiyordu benim hatam.

robin

80+ Silver
Kimseyi aynı kefeye koymuyorum saygı duyulacak durumlar vardır duyulmayacak durumlar vardır. lgbt sapıklıktır ve ben bu sapıklığa saygı duymuyorum. Size bunu anlatmaya çalıştım ancak o kadarına zekanızın yetmeyeceğini düşünmem gerekiyordu benim hatam.
hmm lgbt bireyi sapıktır aynen. yolda insanlara dokunur taciz eder. soyunur sevişir. aynen bunları yapar.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunun neden sapıklık olduğunu söylüyorsun? İki insan bu kendi isteğiyle yapıyor. Sana giren bir şey olduğunu sanmıyorum?

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bunun neden sapıklık olduğunu söylüyorsun? İki insan bu kendi isteğiyle yapıyor. Sana giren bir şey olduğunu sanmıyorum?
Avrupa’da eşcinsellik propagandası anaokullarına kadar girdi. Bugün “Onur Yürüyüşü” adıyla 8-10 yaşındaki küçücük çocukları “cinsel obje” gibi giydirerek, dünyanın en “medeni” şehirlerinin caddelerinde dans ettirdiklerini gördük.
Bugün escinselliği normal sayarız. Yarın pedofililiği. Çünkü bazı yerlerde pedofililer de eşcinseller gibi "Ben böyle yaratılmışım" demeye başladılar bile. At gözlüğünü çıkar da etrafına bak biraz.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Avrupa’da eşcinsellik propagandası anaokullarına kadar girdi. Bugün “Onur Yürüyüşü” adıyla 8-10 yaşındaki küçücük çocukları “cinsel obje” gibi giydirerek, dünyanın en “medeni” şehirlerinin caddelerinde dans ettirdiklerini gördük.
Bugün escinselliği normal sayarız. Yarın pedofililiği. Çünkü bazı yerlerde pedofililer de eşcinseller gibi "Ben böyle yaratılmışım" demeye başladılar bile. At gözlüğünü çıkar da etrafına bak biraz.
Kardeşim sen iyi misin? O zaman çoğu tecavüzcüler, katiller hetero olduğu için onlara saygı duymayalım, hatta Tüm Heteroları Tecavüzcü ilan edelim? Birkaç tane Andavalın yaptığı şeyi nasıl tüm Eşcinsellere bağlıyorsunuz anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,534
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom