Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Özellikle dedim ki ''birileri'' siz üstüne alındınız neden?
Çünkü insanları desteklediği parti, siyasi ve dini görüşlerine göre ayırmayı çok seviyor birileri. Üstünüze alınabilirsiniz bu birilerindenseniz.
He eğer eşcinsel misin dersen, hayır değilim, olsaydım da söylemeye utanmazdım.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Çünkü insanları desteklediği parti, siyasi ve dini görüşlerine göre ayırmayı çok seviyor birileri. Üstünüze alınabilirsiniz bu birilerindenseniz.
He eğer eşcinsel misin dersen, hayır değilim, olsaydım da söylemeye utanmazdım.
Bu durumdan beni ilgilendiren kısım nedir? Ben kimseyi direk kast etmedim ''birileri'' sözcüğünü kullandım. Yani kimseyi ayrıştırmadım.
Şu LGBT protestolarını geçtim. Onlar bence saçmalık. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama şimdilik ondan bahsetmeyeceğim.
Şu konuda teknik olarak çok basit olan kişinin kendi cinsel tercihlerine saygı duymayı ayıp gören, eşcinsel olanların saygıyı haketmediğini düşünen, üstüne üstlük kendisi bir şeymiş gibi üste çıkmaya çalışan arkadaşların nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu merak ediyorum. İnsanlığın onurunu zedeliyormuş cart curt falan. Sizce mantıklı mı Allah aşkına? İki kadın veya erkek cinsel anlamda birlikte oldu diye insanlığın onuru mu zedeleniyor? Yapmayın arkadaşlar vallahi. Bir de karşı çıkınca kadın cinayetleri gibi farklı bir olaya bağlamanız da komik. Nasıl bir düşünce anlayışı anlayamadım.
Böyle birinin midemi bulandıracağını sanmıyorum.

Ben fikirlerimi inandığım dinin gayelerinden, okuduğum kitaplardan, yaşamın gerçekliğinden alırım. Son sözüm budur arkadaşlar. İyi akşamlar, daha da cevap yazmayacağım.
Bakınız ben dedim ki:
Kadın cinayetleri, çocuk katilleri insanlığın onurunu zedeler. Neden bir canı yakmıştır.
Eşcinsellik ise ilk insandan beridir var olan insanlık geleneğini bozar, insanlık dışıdır. İnsanlığın onurunu zedeler.

Ki inandığım din de eşcinselliği desteklemez, lanetler fakat ben kimsenin dinini bilemediğim için din yoluyla konu hakkında konuşmadım, konuşmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça

robin

80+ Silver
Kısaca hayır. Normal bir şey değil. Tanıdıklarım varsa o kişilerle aynı ortamda oturtmam.
sebebi nedir? yanında oturunca ne yapacak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlık dışı bir eylemde bulundular.
görende kafa kesiyorlar sanacak PUHAHAHA
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazacağımı lütfen okuyun;

Neymiş efendim kabe'yi boyamışlar yok heterolara geber demiş birisi vs. Bu nasıl bir düşüncedir ya? Kişi bazında yapılan şeyi nasıl o topluluğa mâl edebiliyorsunuz? Sizin mahallenizde terörist var diye siz mahallece terörist mi oluyorsunuz? Mahallede oturanlar olarak demezmisiniz "hocam adam terörist bunun bizle (mahalle) ne alakası var?".

Son düzenleme:

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Destekçisi değilim fakat saygı duyuyorum. tabii ki gidip de orada burada orasını burasını açmadığı sürece. Hem ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz. Saygı duymak gerektiğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
çok garip geliyor,karışmak bana mahsus değil ama
tr'de yapılan gösteriler çok saçma geliyor
kendimce desteklemiyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neuer'e LGBT kol bandı giydiren hayat bizi LGBT yapar. Bundan sonra Bayern'e saygımız yoktur arkadaşlar.

Ekler

• Screenshot_20210130_235346.jpg
    Screenshot_20210130_235346.jpg
    396.6 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye