insanlar istediğini izleyebilir
İnsanlar istediği cinsel yönelime sahip olabilir.
insanlar istediğini izleyebilir
Çünkü insanları desteklediği parti, siyasi ve dini görüşlerine göre ayırmayı çok seviyor birileri. Üstünüze alınabilirsiniz bu birilerindenseniz.Özellikle dedim ki ''birileri'' siz üstüne alındınız neden?
Olabilir biliyorum da bana neden söyledin kiİnsanlar istediği cinsel yönelime sahip olabilir.
Bu durumdan beni ilgilendiren kısım nedir? Ben kimseyi direk kast etmedim ''birileri'' sözcüğünü kullandım. Yani kimseyi ayrıştırmadım.Çünkü insanları desteklediği parti, siyasi ve dini görüşlerine göre ayırmayı çok seviyor birileri. Üstünüze alınabilirsiniz bu birilerindenseniz.
He eğer eşcinsel misin dersen, hayır değilim, olsaydım da söylemeye utanmazdım.
Şu LGBT protestolarını geçtim. Onlar bence saçmalık. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama şimdilik ondan bahsetmeyeceğim.
Şu konuda teknik olarak çok basit olan kişinin kendi cinsel tercihlerine saygı duymayı ayıp gören, eşcinsel olanların saygıyı haketmediğini düşünen, üstüne üstlük kendisi bir şeymiş gibi üste çıkmaya çalışan arkadaşların nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu merak ediyorum. İnsanlığın onurunu zedeliyormuş cart curt falan. Sizce mantıklı mı Allah aşkına? İki kadın veya erkek cinsel anlamda birlikte oldu diye insanlığın onuru mu zedeleniyor? Yapmayın arkadaşlar vallahi. Bir de karşı çıkınca kadın cinayetleri gibi farklı bir olaya bağlamanız da komik. Nasıl bir düşünce anlayışı anlayamadım.
Böyle birinin midemi bulandıracağını sanmıyorum.
Bakınız ben dedim ki:
Kadın cinayetleri, çocuk katilleri insanlığın onurunu zedeler. Neden bir canı yakmıştır.
Eşcinsellik ise ilk insandan beridir var olan insanlık geleneğini bozar, insanlık dışıdır. İnsanlığın onurunu zedeler.
Ki inandığım din de eşcinselliği desteklemez, lanetler fakat ben kimsenin dinini bilemediğim için din yoluyla konu hakkında konuşmadım, konuşmam.
İnsanlar istediği fikre saygı duyabilirde diyebiliriz o zaman hocam hiçbiriniz ne anlattığını bilmiyor.İnsanlar istediği cinsel yönelime sahip olabilir.
sebebi nedir? yanında oturunca ne yapacak?Kısaca hayır. Normal bir şey değil. Tanıdıklarım varsa o kişilerle aynı ortamda oturtmam.
görende kafa kesiyorlar sanacak PUHAHAHAİnsanlık dışı bir eylemde bulundular.