Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar mesela pride yürüyüşleri falan sizde mantıksız gelmiyor mu saygı saygı diye ağlayanlar pride yürüyüşü görünce godzilla görmüş konga dönüşüyor yani saygıyı böyle değil hakederek almaları lazım bence
Onlar zaten saçma, onu belirttim zaten ilk sayfadaki mesajımda.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
İslam dinine karşı zaten top olana top denir ama arkadaşında dediği gibi

Adam haklı yaw
Ve saygımda yok öyle kişilere Allah erkek cinsiyeti vermiş kız gibi davranıyor çok yanlış

Kumsalda dar pantolon, babet çorap, siyah güneş gözlüğü ve dar gömlekle nargile tüttürüp tüttürmediğinizi merak ediyorum.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Ne konuda ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş konuyu biraz saptırdı bu konuda haklısınız.
Neden saptırayım?
Siz daha neyi savunduğunuzu bile anlayamamışsınız.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Arkadaşlar mesela pride yürüyüşleri falan sizde mantıksız gelmiyor mu saygı saygı diye ağlayanlar pride yürüyüşü görünce godzilla görmüş konga dönüşüyor yani saygıyı böyle değil hakederek almaları lazım bence
Onları destekleyecek bir şey demedik ki. Sadece "yönelim" olan şeye saygısızlık edip, cahil cahil konuşanlara dedik.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Arkadaşlar kadın cinayeti ve eşcinsellik aynı şey değildir. Eşcinsellik toplumun huzurunu bozmaz. EĞER eşcinsel bir çift sizi rahatsız ediyor ise, bundan rahatsız olmanız normak. İstisna sayılır. Ben de karşıyım bu duruma. Fakat eğer bir kadının canına kıyılması ile yolda gördüğünüz 2 hemcins sevgili sizin için aynı anlamı ifade ediyorsa gerçekten psikolojik tedavi almanızı öneririm.
Ayrıca kadın cinayetleri de toplumun huzurunu bozmaz o zaman gibi hastalıklı bir düşünce kabul dahi edilemez. Sadece güven endeksine bile bakılarak söylenebilir bu. Avrupada eşcinsellik yaygın fakat insanlar gece sokakta güvenle yürüyebiliyorken Türkiye'de neredeyse herkes karşı fakat gün geçmiyor ki bir insanın canına kıyılmasın, tecavüz, cinayet olayları yaşanmasın. Ayrıca dini olarak uygun değil diyenlere de, İslam'da çan eğrisi yok arkadaşlar, onların eşcinsel olması sizi cehenneme sokmaz merak etmeyin. Ama bu hastalıklı fikirler sokar.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Kadın cinayetleri ve LGBT' yi kim aynı şey dedi ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Bu konu böyle sonsuza dek gider bırakın bence herkes kendi fikrini savunmaya devam edecek.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Arkadaşlar kadın cinayeti ve eşcinsellik aynı şey değildir. Eşcinsellik toplumun huzurunu bozmaz. EĞER eşcinsel bir çift sizi rahatsız ediyor ise, bundan rahatsız olmanız normak. İstisna sayılır. Ben de karşıyım bu duruma. Fakat eğer bir kadının canına kıyılması ile yolda gördüğünüz 2 hemcins sevgili sizin için aynı anlamı ifade ediyorsa gerçekten psikolojik tedavi almanızı öneririm.
Nasıl bozmaz? Şu an kavga çıkartan konu ne?

Kesin konuşmak istemiyorum ama birileri sırf hükümet karşıtı olmak için bu sapkınlığı destekliyor. Yoksa kendi yolda görse midesi bulanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,743
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom