Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
O zaman saygı duymayanların topluma zararları var mı? LGBT bireylerin topluma zararları yoksa saygı duymayanlarında topluma zararı yoktur.
Bu ne saçma bir bakış açısı? Sen insanların yönelimlerini kısıtlamaya yönelik hareket yapıyorsun ve bunu normal bir şey gibi anlatıyorsun. Yapmayın Allah Aşkına.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Başkalarına saygıyı haketmiyor diye bir tabir kullanman için senin saygıyı hakediyor olman gerekir.
Bak başkaları saygıyı haketmiyor diyebiliyorum ama bende haketmiyorum ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sen o zaman kadın cinayetlerine de sus, çocuk katillerine de sus her şeye sus o zaman. Nasıl olsa seni etkilemiyor.
Böyle bir şey olamaz.
Ne alaka şimdi bu? Kendi fikrinizi haksız bulunca hedef mi saptırıyorsunuz? Kadın cinayeti ve çocuk cinayetlerinin nasıl zararı yok? Siz eşcinsel bir birey görmeyi, bir insanın katledilmesiyle aynı mı tutuyorsunuz? Gerçekten hastalık bu..

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ne alaka şimdi bu? Kendi fikrinizi haksız bulunca hedef mi saptırıyorsunuz? Kadın cinayeti ve çocuk cinayetlerinin nasıl zararı yok? Siz eşcinsel bir birey görmeyi, bir insanın katledilmesiyle aynı mı tutuyorsunuz? Gerçekten hastalık bu..

Aklı sıra duyar kasıyor, ciddiye almayın böyle kişileri.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Aynı şey mi ikisi Allah aşkına? Karşılaştırdığın şeylere bak.
Elbette aynı şeyler. Kadın öldürmek, çocuk öldürmek nasıl insanlığın onuruna zarar veriyorsa bu da insanlığın onuruna zarar veriyor.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hedef sapıtmıyorum.
Elbette aynı şeyler. Kadın öldürmek, çocuk öldürmek nasıl insanlığın onuruna zarar veriyorsa bu da insanlığın onuruna zarar veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Her cümlenin sonuna yersiz soru işareti koymayın. Saygıyı hak etmediğinizi düşünüyor iseniz kolay gelsin. Boş bir insan olarak yaşayıp ölmekte kolay gelsin.
Kimin boş ve dolu olduğuna bir konuda karar veriyorsunuz ilginç

Top Bottom