isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
Başkalarına saygıyı haketmiyor diye bir tabir kullanman için senin saygıyı hakediyor olman gerekir.Konu ben miyim ?
Başkalarına saygıyı haketmiyor diye bir tabir kullanman için senin saygıyı hakediyor olman gerekir.Konu ben miyim ?
Bu ne saçma bir bakış açısı? Sen insanların yönelimlerini kısıtlamaya yönelik hareket yapıyorsun ve bunu normal bir şey gibi anlatıyorsun. Yapmayın Allah Aşkına.O zaman saygı duymayanların topluma zararları var mı? LGBT bireylerin topluma zararları yoksa saygı duymayanlarında topluma zararı yoktur.
Bak başkaları saygıyı haketmiyor diyebiliyorum ama bende haketmiyorum ?Başkalarına saygıyı haketmiyor diye bir tabir kullanman için senin saygıyı hakediyor olman gerekir.
Ne alaka şimdi bu? Kendi fikrinizi haksız bulunca hedef mi saptırıyorsunuz? Kadın cinayeti ve çocuk cinayetlerinin nasıl zararı yok? Siz eşcinsel bir birey görmeyi, bir insanın katledilmesiyle aynı mı tutuyorsunuz? Gerçekten hastalık bu..Sen o zaman kadın cinayetlerine de sus, çocuk katillerine de sus her şeye sus o zaman. Nasıl olsa seni etkilemiyor.
Böyle bir şey olamaz.
Dostum yeter. Hadi görüşürüz diyeceğim de umarım görüşmeyiz. Engelliyorum.Bak başkaları saygıyı haketmiyor diyebiliyorum ama bende haketmiyorum ?
Ne alaka şimdi bu? Kendi fikrinizi haksız bulunca hedef mi saptırıyorsunuz? Kadın cinayeti ve çocuk cinayetlerinin nasıl zararı yok? Siz eşcinsel bir birey görmeyi, bir insanın katledilmesiyle aynı mı tutuyorsunuz? Gerçekten hastalık bu..
Elbette aynı şeyler. Kadın öldürmek, çocuk öldürmek nasıl insanlığın onuruna zarar veriyorsa bu da insanlığın onuruna zarar veriyor.Aynı şey mi ikisi Allah aşkına? Karşılaştırdığın şeylere bak.
Siz saygı duyuyor musunuz yoksa duymuyor musunuz ?Aklı sıra duyar kasıyor, ciddiye almayın böyle kişileri.
Her cümlenin sonuna yersiz soru işareti koymayın. Saygıyı hak etmediğinizi düşünüyor iseniz kolay gelsin. Boş bir insan olarak yaşayıp ölmekte kolay gelsin.Bak başkaları saygıyı haketmiyor diyebiliyorum ama bende haketmiyorum ?
Hedef sapıtmıyorum.Ne alaka şimdi bu? Kendi fikrinizi haksız bulunca hedef mi saptırıyorsunuz? Kadın cinayeti ve çocuk cinayetlerinin nasıl zararı yok? Siz eşcinsel bir birey görmeyi, bir insanın katledilmesiyle aynı mı tutuyorsunuz? Gerçekten hastalık bu..
Elbette aynı şeyler. Kadın öldürmek, çocuk öldürmek nasıl insanlığın onuruna zarar veriyorsa bu da insanlığın onuruna zarar veriyor.
Kimin boş ve dolu olduğuna bir konuda karar veriyorsunuz ilginçHer cümlenin sonuna yersiz soru işareti koymayın. Saygıyı hak etmediğinizi düşünüyor iseniz kolay gelsin. Boş bir insan olarak yaşayıp ölmekte kolay gelsin.
Hocam sizde ayrı bir sapıksınız.Bak başkaları saygıyı haketmiyor diyebiliyorum ama bende haketmiyorum ?