Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Birisi destekliyorsa saygı duyarım. Ama ortalıkta sürekli Abİ LgBt yhaa diye mal mal, ergence geziniyorsa ağzının üstüne iki tane çarpasım gelir.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı.
“Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız? Bilin ki, ben size gönderilmiş emin bir peygamberim. Artık Allâh’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin! Buna karşı ben sizden hiçbir ücret de talep etmiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak âlemlerin Rabbidir. Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıp da, insanlar içinde erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, sınırı aşmış (sapık) bir kavimsiniz!»” (eş-Şuarâ, 161-166)

Hz. Peygamber (s.a.v.), kadına benzemeye çalışan erkekleri ve erkeğe benzemeye çalışan kadınları lanetle anmış (Buhari, Libas 61-62)
Hayır kesinlikle desteklemiyorum, dindan bir insan değilim ama eşcinselliği doğru bulmuyorum.

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Desteklemiyorum, doğuştan olduğuna da inanmıyorum. Dün İnstagram da bir tanesi önüme çıktı yaptığı hareketleri 7 yaşında çocuk yapmaz; o hareketleri önümde yapsa öldüresiye döverim.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Desteklemiyorum ama eğer kişi bunu seçtiyse müdahele etmem istediğini yaşasın. Ancak geçen yaşanan kabe olayı gerçekten iğrençti. Gözaltına alınmışlar umarım hak ettkikleri cezayı alırlar. Bir de gözaltına alınmasına tepki gösterenler falan var o daha da acayip zaten.

Beren

80+ Gold
Desteklemiyorum, doğuştan olduğuna da inanmıyorum. Dün İnstagram da bir tanesi önüme çıktı yaptığı hareketleri 7 yaşında çocuk yapmaz; o hareketleri önümde yapsa öldüresiye döverim.
Bir kişi üzerinden bu kanıya varman da değişikmiş. Siz herhalde Gay olan herkesi "Ayol" diye konuştuğunu falan zannediyorsunuz. Neyse, sizlere laf anlatılacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Bir kişi üzerinden bu kanıya varmanda değişikmiş. Siz herhalde Gay olan herkesi "Ayol" diye konuştuğunu falan zannediyorsunuz. Neyse, sizlere laf anlatılacağını zannetmiyorum.
İstediğin kadar laf dök, benim kitabımda bir şey yasaklandıysa dünyalık menfaatler için taviz vermem, siz destekleyip saygı duyun.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İstediğin kadar laf dök, benim kitabımda bir şey yasaklandıysa dünyalık menfaatler için taviz vermem, siz destekleyip saygı duyun.
Desteklemekle saygı duymak aynı şey değildir. Senin dinine göre ters bir şeyse destekleme. Buna hiç bir lafım yok. Doğru olan oysa neyse senin dinine göre onu yap.

Ama herkese saygı duymak zorundasın, herkese.
Dini her ne olursa olsun. O da bir insan ve senin dinin gibi onun da kendi görüşleri var.

Bana göre de yanlış bir şey eşcinsellik, desteklemem ama eşcinsel olan kişiye de sonuna kadar saygı duyarım.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Gece bıraktığım gibi aynen devam ediyor hala. Arkadaşlar saçma fikirlerinizi belirtmeden önce, gidin önceki sayfalarda yazılanlara bakın. Çünkü bu saçmalık derecesindeki düşüncelerinizin hepsini zaten önceki mesajlarda çürüttük. Garipsiniz cidden.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Kumsalda dar pantolon, babet çorap, siyah güneş gözlüğü ve dar gömlekle nargile tüttürüp tüttürmediğinizi merak ediyorum.
Yaşım daha 15 Kumsala gittim ama dediklerini yapmadım

Chaos

80+ Bronze
Yine ayet atılmış :ROFLMAO: Dini kullanarak kanıtlama çabaları. İslam dinine inanan bir kişi zaten desteklemez, Allah'ın peygamberi yukarıdaki ayete göre zaten bunu sapkınlık olarak nitelendirmiş.

Bunun aksine şahsi düşüncem bunun hem cinsel bir yönelim, hem de doğuştan gelen bir takım hormonel dengesizlikler olduğu.

O kadar rezil bir durumdayız ki bazı oyunlar bu görüşe karşıt olabilecek ülkelerde direkt kaldırılıyor. Türkiye gibi. Çünkü insanlar dengesiz. Saygı duymayı bilmiyor. Nefret kusuyor. Seni ilgilendirmiyor ki. Karışmazsın, olur biter.

Top Bottom