robin
80+ Silver
hahaha hâlâ cevap veremedin. sana ne zararı var 2 kadının aşk yaşamasında?of ya sizinle illa uga buga diyip mi konuşmam lazım benzetme de yapamıyoruz
hahaha hâlâ cevap veremedin. sana ne zararı var 2 kadının aşk yaşamasında?of ya sizinle illa uga buga diyip mi konuşmam lazım benzetme de yapamıyoruz
of ya sizinle illa uga buga diyip mi konuşmam lazım benzetme de yapamıyoruz
Bu adam onunla " ilişkiye girecek kız " kalmayacak diye korkuyor belli.hahaha hâlâ cevap veremedin. sana ne zararı var 2 kadının aşk yaşamasında?
saygı duymak yani , lgbycileri savunmakDestelemek
Saygı duymak zorunda değilim, ona saygı duy buna karışma diye diye batı bütün pis işlerini ülkemize sokuyor, sizde bunlara normal diyip aracılık yapıyorsunuz. Allah Teala Lut kavmini ve nicesini bu pis işlerinden ötürü helal etmişken neyin saygısı bu ? Eğer ki Allah’ın tasvip etmediği işleri yapan birileri varsa onları uyarıp doğru yola iletmek benim boynumun borcu, doğru yola gelmiyorlar ise, kendilerine de yandaşçı arayıp sağda solda propaganda yapıp 8-10 yaşında daha üstünü bile giymeyi beceremeyen çocukları da alet edip sapkınlıklarını normalleştirmeye çalışmasınlar. Allah ayetlerinde hangi organları ne için yarattığını apaçık söylüyor, neden çiftli yaratıldığımızda apaçık ortadayken; ne diye yapılmaması gereken şeylere saygı duyup normalleşmesine çanak tutayım ? Siz Allah bilir adam öldürenlere de psikolojik rahatsızlığı vardır diye saygı duyuyorsunuzdur.Sevmeyip, desteklemeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın.
Teknoloji çağında Allah’ın kurallarına saygı duymak mağara adamı ise ben mağara adamlarının en kapsamlı olanım. Sende 60 sene modern dünya görüşü ile gez bakalım , sonrasında hangisinin doğru olduğunu anlarız.Sizin gibi mağara adamlarını 2021 yılında görüyoruz hala. Bence daha fazlasını göremeyiz .d
Herkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.Allah’ın kurallarına saygı duymak mağara adamı ise ben mağara adamlarının en kapsamlı olanım.
Benim dinimde bunlara saygı duyulmuyor. Ben de duymuyorum. Sen de benim saygı duymamama saygı duyacaksınHerkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.
İnsanların yönelimlerini sınırlamıyorum, tekme tokat kavga edecek değilim sadece açık ne net şekilde saygı duymadığımı desteklemediğimi beyan ediyorum, çok büyük bir kısmı islama inanan bir toplulukta bu tarz ters işleri normalleştirmeye çalışmak ve saygı duyulmasını istemek ahmaklık değil de nedir ?Herkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.
Benim dinimde bunlara saygı duyulmuyor. Ben de duymuyorum. Sen de benim saygı duymamama saygı duyacaksın
Siz saygı duyma kavramını bir daha araştırın. Desteklemek ve doğru bir şey olup olmadığına karar vermek ile saygı duymayı aynı şey olarak görüyorsunuz.İnsanların yönelimlerini sınırlamıyorum, tekme tokat kavga edecek değilim sadece açık ne net şekilde saygı duymadığımı desteklemediğimi beyan ediyorum, çok büyük bir kısmı islama inanan bir toplulukta bu tarz ters işleri normalleştirmeye çalışmak ve saygı duyulmasını istemek ahmaklık değil de nedir ?
Sen nasıl bir kralsın ya?Desteklemiyorum. Saygı da duymuyorum. Saygı duyanlara da duymuyorum. Saygılar.
saygı duymak zorunda değilizHerkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.