Neler Yeni

LGBTI Destekliyor musunuz?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Sevmeyip, desteklemeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın.
Saygı duymak zorunda değilim, ona saygı duy buna karışma diye diye batı bütün pis işlerini ülkemize sokuyor, sizde bunlara normal diyip aracılık yapıyorsunuz. Allah Teala Lut kavmini ve nicesini bu pis işlerinden ötürü helal etmişken neyin saygısı bu ? Eğer ki Allah’ın tasvip etmediği işleri yapan birileri varsa onları uyarıp doğru yola iletmek benim boynumun borcu, doğru yola gelmiyorlar ise, kendilerine de yandaşçı arayıp sağda solda propaganda yapıp 8-10 yaşında daha üstünü bile giymeyi beceremeyen çocukları da alet edip sapkınlıklarını normalleştirmeye çalışmasınlar. Allah ayetlerinde hangi organları ne için yarattığını apaçık söylüyor, neden çiftli yaratıldığımızda apaçık ortadayken; ne diye yapılmaması gereken şeylere saygı duyup normalleşmesine çanak tutayım ? Siz Allah bilir adam öldürenlere de psikolojik rahatsızlığı vardır diye saygı duyuyorsunuzdur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin gibi mağara adamlarını 2021 yılında görüyoruz hala. Bence daha fazlasını göremeyiz .d
Teknoloji çağında Allah’ın kurallarına saygı duymak mağara adamı ise ben mağara adamlarının en kapsamlı olanım. Sende 60 sene modern dünya görüşü ile gez bakalım , sonrasında hangisinin doğru olduğunu anlarız.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Allah’ın kurallarına saygı duymak mağara adamı ise ben mağara adamlarının en kapsamlı olanım.
Herkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Desteklemiyorum. Ama destekleyenler yakılsın ölsün de demiyorum.

Bazıları var bunu normal sıradan bir şekilde destekleyen, bazıları var bunu abarta abarta bayraklarla gösterilerle şovlarla bağıra çağıra destekleyen.
Saçını mor-yeşil yapmayı ve abartılı derecede giyinmeyi desteklemek sanan çok kişi var.

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Herkes sizin dininize inanarak mı hareket etmek zorunda? Kimse size destekleyin demiyor. Saygı duymak zorundasınız ama. Ben de desteklemiyorum çünkü eşcinsel değilim. Fakat sırf kendi dinin böyle dediği için insanların yönelimlerini sınırlamaya yönelik hareket yapıyor isen problem sendedir.
Benim dinimde bunlara saygı duyulmuyor. Ben de duymuyorum. Sen de benim saygı duymamama saygı duyacaksın

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
İnsanların yönelimlerini sınırlamıyorum, tekme tokat kavga edecek değilim sadece açık ne net şekilde saygı duymadığımı desteklemediğimi beyan ediyorum, çok büyük bir kısmı islama inanan bir toplulukta bu tarz ters işleri normalleştirmeye çalışmak ve saygı duyulmasını istemek ahmaklık değil de nedir ?

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Benim dinimde bunlara saygı duyulmuyor. Ben de duymuyorum. Sen de benim saygı duymamama saygı duyacaksın
İnsanların yönelimlerini sınırlamıyorum, tekme tokat kavga edecek değilim sadece açık ne net şekilde saygı duymadığımı desteklemediğimi beyan ediyorum, çok büyük bir kısmı islama inanan bir toplulukta bu tarz ters işleri normalleştirmeye çalışmak ve saygı duyulmasını istemek ahmaklık değil de nedir ?
Siz saygı duyma kavramını bir daha araştırın. Desteklemek ve doğru bir şey olup olmadığına karar vermek ile saygı duymayı aynı şey olarak görüyorsunuz.

alex jensen

80+ Silver
saygı duymak zorunda değiliz

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı

Ekler

• Screenshot_20210214_160933.jpg
    Screenshot_20210214_160933.jpg
    117.2 KB · Hit: 21