Neler Yeni

LGS abartıldığı kadar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

Sayısal’a kafam basmıyor sözel’de maşallahım var :D

mfimmel

80+ Silver
Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

O kadar önemli değil zaten düzgün bir üniversite istiyorsan son sene açığa geçer kendin veya dershanede çalışırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar önemli değil zaten düzgün bir üniversite istiyorsan son sene açığa geçer kendin veya dershanede çalışırsın.
Fakat şöyle bir şey var TYT konuları sonradan kapatılabilir olsada her yiğidin harcı değil. O yüzden 9 ve 10'u güzel bir lisede geçirmek sana katkı sağlamış olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

O kadar abartılacak bir şeyi yok .Çöz ve çık bu kadar

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Sözel de iyiysen Sosyal Bilimler e gitmeye çalış bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Liberal Kenobi

80+ Bronze
2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim
Reis be parti kur oy verelim(!) Şaka bi yana o kadar abartıldığı gibi değil kesinlikle düzenli çalışmayla hallolur

Maykıl

80+ Silver
1666198271109.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis be parti kur oy verelim(!) Şaka bi yana o kadar abartıldığı gibi değil kesinlikle düzenli çalışmayla hallolur
parti kurayım beraber LGS yi kaldıralım protesto edelim beyaz sarayı basalım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
enes

2021 lgs öğrencisiyim ailem çok telaşlıydılar derhaneye kadar gönderdiler ha çalışsan iyi edersin iyi bir lise kazanırsın bana bu mahalledeki lise çok kötü öğretmenler çok kötü dendi ben o kadar kafama taktımki matemetik ders derken artık ders çalışmayı saldım ve ne olacaksa olsun dedim şimdi 10. sınıfım o mahalledeki liseye gidiyorum o kadar iyi öğretmenler vaki hele edebiyatçı ali hoca çok kral bi insandır onada buradan selamlar.Bu arada okulun ismi şehit sezgin erdoğan anadolu lisesi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Az da olsa önemli ama asıl önemli olan yks

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bende öyle düşünüyorum Kahramanmaraş’ta yaşıyorum ve sosyal bilimler lisesi var
Hocam sözel okuyup nolacaksin dicem de iyiysen devam et o kadar abartildigi kadar yok ama iyi okulun fatki oluyoru harbiden de yine de okulda suzme salaklar gorunce ben bunlarla nasil ayni okuldayim diyorsun ne kadar kassan da bazi mallar oluyor cevrede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,135
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn