Neler Yeni

Lgs de Bu liseye girebilir miyim

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Girer misin bilmiyorum ama tebrikler baya iyi yapmışsın.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle puanım bu acaba erbakır fen lisesine girebilir miyim bu arada denizlideki adamlara ne yedirip içiriyorlar tr yüzdeliğim 2katı il yüzdeliğim
Kanka sen başvurucaksın sonra adamlar yüzdeliğine göre sıralıyacak sizleri ardından en üsten gerektiği kadarını alıcak kalanını almayacak.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
😉Abine laf mı çakıyorsun sen 😂 neyse büyüklük bende kalsın
Abin derken?
Ben bu sene lgs ye girmedim, sadece arkadaşa cevap verdim. He birde bildiğim kadarıyla laf çarpıtmanın yaşı yok

TALHA MURAT

80+ Silver
Abin derken?
Ben bu sene lgs ye girmedim, sadece arkadaşa cevap verdim. He birde bildiğim kadarıyla laf çarpıtmanın yaşı yok
Yok yokta kullanılan kelimeleri seçerken ki kullandığın beyininin yaşı var oda maç 16 falan yani konuşmalara bakıyorum ki sonuç bu içler acısı aynı dayılar gibi ülkeyi yalanlarla örtbas eden ere ne derse o doğru sitem tipler gibi

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

TALHA MURAT

80+ Silver
Maç16 iyimis ajgskagsjshs
Bu arada sansürlü argo da yasak, rapor ediyorum. Bakalım ne zaman forum kurallarına uymayı öğreneceksin?
Ergenkudurmasıfullhdizle1080p.com bunu kullanıyordunuz ya bende size karşı kullanayım empati kuruyorum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Ergenkudurmasıfullhdizle1080p.com bunu kullanıyordunuz ya bende size karşı kullanayım empati kuruyorum.
Neyse boş boş laflar edeceğine sen banlan. En azından forum halkı 1/2 haftada olsa eski mutluluğuna döner xD

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
En son bana bulaştığında 2 kere lobiyi boylamıştın, sana yetmemiş herhalde, umarım kimseye durduk yere ergen dememen gerektiğini öğrenirsin yoksa profilinde "Bu üyenin profili mevcut değildir." yazısını görebilirsin.

Top Bottom