HoYeon Jung
80+ Gold
Yüzdelik dilim önemli diye biliyorum.kardeşimin puanı yetmiyor ama yüzdelik dilimi yetiyor yinede girebilir mi istediği liseye
Yüzdelik dilim önemli diye biliyorum.kardeşimin puanı yetmiyor ama yüzdelik dilimi yetiyor yinede girebilir mi istediği liseye
yaptığın davranışları millete çarpıtarak benzetme.Herhalde bu agresiflik, arkadaş %1 yapıp kendin kötü yaptın diye onu kıskandığın için geliyor?
Önemli olan yüzdelik.Girebilir.kardeşimin puanı yetmiyor ama yüzdelik dilimi yetiyor yinede girebilir mi istediği liseye
Hadi canım hadi, çok konuşma bence, yoksa bir daha ban yiyebilirsin xDyaptığın davranışları millete çarpıtarak benzetme.
Abine laf mı çakıyorsun senHadi canım hadi, çok konuşma bence, yoksa bir daha ban yiyebilirsin xD
Kanka sen başvurucaksın sonra adamlar yüzdeliğine göre sıralıyacak sizleri ardından en üsten gerektiği kadarını alıcak kalanını almayacak.Alıntıyı görüntüle puanım bu acaba erbakır fen lisesine girebilir miyim bu arada denizlideki adamlara ne yedirip içiriyorlar tr yüzdeliğim 2katı il yüzdeliğim
Abin derken?Abine laf mı çakıyorsun sen
neyse büyüklük bende kalsın
Yok yokta kullanılan kelimeleri seçerken ki kullandığın beyininin yaşı var oda maç 16 falan yani konuşmalara bakıyorum ki sonuç bu içler acısı aynı dayılar gibi ülkeyi yalanlarla örtbas eden ere ne derse o doğru sitem tipler gibiAbin derken?
Ben bu sene lgs ye girmedim, sadece arkadaşa cevap verdim. He birde bildiğim kadarıyla laf çarpıtmanın yaşı yok
Maç16 iyimis ajgskagsjshsmaç 16
Ergenkudurmasıfullhdizle1080p.com bunu kullanıyordunuz ya bende size karşı kullanayım empati kuruyorum.Maç16 iyimis ajgskagsjshs
Bu arada sansürlü argo da yasak, rapor ediyorum. Bakalım ne zaman forum kurallarına uymayı öğreneceksin?
Neyse boş boş laflar edeceğine sen banlan. En azından forum halkı 1/2 haftada olsa eski mutluluğuna döner xDErgenkudurmasıfullhdizle1080p.com bunu kullanıyordunuz ya bende size karşı kullanayım empati kuruyorum.
En son bana bulaştığında 2 kere lobiyi boylamıştın, sana yetmemiş herhalde, umarım kimseye durduk yere ergen dememen gerektiğini öğrenirsin yoksa profilinde "Bu üyenin profili mevcut değildir." yazısını görebilirsin.Ergenkudurmasıfullhdizle1080p.com bunu kullanıyordunuz ya bende size karşı kullanayım empati kuruyorum.