NightWish2434
80+ Silver
yüzdelik dilim ne olacak acaba en önemlisi o
Kanka yaşadığım yere göre bu puan yetiyor fakat işte örneğin ankarada yaşasaydım(keşke) ailem beni lgs ye bile sokmuyacağını söylüyor çünkü birden fazla lise seçeneği var ve ortalama ile bir yerlere girersin üstüne üstlük benim ortalamam 99,7 ama işte izmir/çeşme gibi bir yerde zaten nitelikli lise yokken lgs daha önemli gibi bir düşünce oluşuyor bide bu lise 2 sene önce lgs ile alacağını duyurdu normalde ailemde ortalama ile bir yere girersin diyordu fakat son 2 senede liseler bir anda lgs ile alacağını söylediği için sıkıntı oldu (lise nitelikli bi lisede değil hacı murat özsoy lisesi yazdığınızda çıkar zaten.Ailelerin bu lgs yi bir şey sanması beni bitiriyor. Zamanında aile baskısı ile ben de lgs yi çnemli bir şey sanardım iyi ki yüksek yapmadım diyorum şuan, 350 almıştım. Ortalamam 90+ idi gittm bir Anadolu'ya çoğu fen lisesinden daha kaliteli ortamı ve hocaları vardı. İyi ki yüksek puan alıpta fen lisesinde kendimi yormadım
MEBin sitesinde cevap anahtarı varLgs den 390 civarı aldım lisenin puanı falanda tutuyor(yığılma olmazsa) ailem bu durumu öğrenirse beni bitirirler yani bi bahanemde yok sınavda mükemmel geçti bu gün cevap anahtarı kontrolünde kaldım (sanırım okulun kendi cevap anahtarı meb onaylı değil) mesela fenim normalde 18-19 dan düşmezken sınavda 14 çıktı türkçem 17 den düşmezken sınavda 15 çıktı bu durumu aileme nasıl söyleyebilirim yada sonuçlar açıklandığında nasıl kendimi anlatabilirim?
aynen hocam ben hep yüksek notlarım olurdu beklentileri çok yüksekti 9. sınıfa geçince sınıfı geçebilecek kadar çalıştım ve takdir almamın karşılığın da telefon alacaklarda tabi takdiri de alamadım orası ayrı konu390 kötü değil ayrıca 19 yaşında senin yollarından geçmiş biri olark söyleyeyim lgs kadar boş bi sınav yok eskiye dönsem lgy asla çalışmazdım.İnanılmaz moral bozmana hayat birmiş modlara girmene gerek yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beklentiyle notların orantılıdır zamanında bende senin gibiydim 40 alan arkadaslarımın aileleri hediye alıyordu ben daha yüksek alsamda azar işitiyordum.Çünkü beklenti meselesi bende gittim 40 aldım o saatten sonra bak nası beklentiler değişiyor
Meb cevap anahtarını yayınlamıştır onu baz almalısınLgs den 390 civarı aldım lisenin puanı falanda tutuyor(yığılma olmazsa) ailem bu durumu öğrenirse beni bitirirler yani bi bahanemde yok sınavda mükemmel geçti bu gün cevap anahtarı kontrolünde kaldım (sanırım okulun kendi cevap anahtarı meb onaylı değil) mesela fenim normalde 18-19 dan düşmezken sınavda 14 çıktı türkçem 17 den düşmezken sınavda 15 çıktı bu durumu aileme nasıl söyleyebilirim yada sonuçlar açıklandığında nasıl kendimi anlatabilirim?
535 ez490 aldım çakmışım