Neler Yeni

LGS den nasıl yüksek alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
merhabalar ben lgs öğrencisiyim bu sene 2 tane denemeye girdim hepsi düşük çıktı matematik ingilizce ve fenim berbat ötesiydi bunlardan dolayı hep düşük aldım ben lgs den 400 puan max olsa yeterde artar bunu nasıl başarabilirim daha 2 ayım var 2 boyunca hiç duramdan at gibi çalışabilirim öneriniz nedir

Clayz

80+ Silver
merhabalar ben lgs öğrencisiyim bu sene 2 tane denemeye girdim hepsi düşük çıktı matematik ingilizce ve fenim berbat ötesiydi bunlardan dolayı hep düşük aldım ben lgs den 400 puan max olsa yeterde artar bunu nasıl başarabilirim daha 2 ayım var 2 boyunca hiç duramdan at gibi çalışabilirim öneriniz nedir
yanlıs anlama yazdıklarına gore soyluyorum ımkanı yok 400 alamassın obp her zaman candır obp kac suan bu seneyıde ıyı bıtır okul sınavlarıyla obp ıle ıyı bır lıseye gıdersın tabı cevrende varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet dershaneye gitmiyorum

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
ibrahim ugur
kardeşım yks olsa full bas 2 ay 2 aydır bı yerden bışey koparırsın derdım ama lgs de ıyı derece yapmadığın surece puanla duzgun yere gırılmıyo dıye bılıyorum obp kaç

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha belli değil 6 7 var ama 8 bitmediği için obp belli değil zaten obp ile gireremem yaşadığım yerdeki okullar fazlasıyla kötü oyüzden 2 ay boyunca bassam ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

400 almak istemiyorum o 500 üm benim maximim 370 alsam iyidir hocam yani bassam basabileceğim kadar ne olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,038
Üyeler
170,800
Son üye
halilcan54
Top Bottom