Neler Yeni

Lgs düşük puan aldım, kesin öldüm.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
4 yıllık lise deneyimim, arkadaşlarımdan ve hocalarımdan aldığım dönütler sonucu şunu kesinlikle söyleyebilirim: LGS'nin doğru düzgün bir etkisi yok. Kendim Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nden mezun oldum. Okuldaki öğrencilerin yarısı için "Bunlar burayı nasıl kazanmış?" diyorum. Okulun adında fen lisesi yazması da okulun iyi bir okul olduğunu göstermiyor. Hasan Türek Anadolu Lisesi var. Adrese dayalı sistem ile yerleşilen bir okul. Oradan bizim okuldakilerden çok daha iyi netler yapan, sıralamalar yapan öğrenciler var. Yani okulun fen lisesi olmasının çok bir önemi yok. Devletteki çoğu öğretmenin kapasitesi belli. Kendini geliştirmen bu noktada daha önemli. Eğer okumaya çok bir ilgin yoksa meslek lisesine gidip en azından mesleki eğitim alıp ilerisi için kendine yatırım yapabilirsin. Ki bazı meslek liselerinin imkanları fen liselerinden daha iyi olabiliyor. Mesela Manisa'da MOSTEM Lisesi var. Bizim okuldan daha iyi şartları var.

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
anonim
Lgs de 310 puan aldım, kesin öldüm (bence) napmam lazım kafam karışık 🤔 Babam baya kızdı sizce meslek e gitsemmi? Esenlerde oturuyorum acil taktil lazım

korkudan ne biçim yazmışım yazıyı, özür dilerim şimdiden.
Bende 310 yapmıştım sınavsız bir anadolu lisesine gittim

Zechion

80+ Silver
Cidden şu zamanlarda anadoluya gitmek isteyenleri anlamıyorum. meslek lisesi mükemmel biryerdir. geleceğin var en azından seversen iyi yaparsan mesleğini 270 puanl almıştım zamanında hiç üzülmedim zaten mesleğe gitmeye kararlıydım.
Meslek amaçlı değil de kariyer + meslek amaçlı düşünenler için anadolu daha mantıklı. Mesela ben şuan meslekteyim. Verdiler yaz stajını, yazın tyt ye çalışacak zamanım azaldı. He tabii üniversite düşünmeyen bir insan olsam çok mantıklı işti enim için.

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Mirux Mirux
Ben de düşük almıştım çünkü matı kaydırmıştım dostum. Ortalamam 90 olmasına rağmen ev uzaklığı nedeniyle 55-60 ile alan meslekten dönme bir okula girdim bu sene 11.sınıf bitti okul birincisi olucam büyük bir ihtimal ve üniversiteye okul birincisi kontenjanı ile girmeyi planlıyorum ve dershaneye gidiyorum hayatın sonu değil tabi ki daha bir okul senin için bir artı ama işin sonunda olay sende bitiyor dostum

Berkarda

80+ Silver
ya her şey okul mu bak mesela okula gitmeden az daha olsa bir şey kazanıyor aylık 250 300 $ yani her şey okumak değil yani okursan da iyi meslek alırsın ve sana meslek olarak türkiyede mühendis olma arkadaşım 3 ay asgari şimdi 13k maaş alıyor olucaksan almanya amerika ingiltere gelişmiş ülkelere git ama ingiltere önermem asla krala boyun eğemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve obp ile okullara gidin

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ne çalışmaması? derste bile test çözüyordum.
Yeterli olmamış demek ki arkadaş. Bir dahakine daha verimli çalışmanım ve netlerini yükseltmenin yollarını ara.

mfm125

80+ Silver
Düzgün bir meslek lisesine git zaten çalışmıyosun Anadolu liselerinde sınavlar zor

Meslek lisesinde ki alanları araştır sevdiğin bı alana git ben elektrik elektronik okuyorum ve menmunum

Meslek lisesinde sınavlar kolay olur(Edebiyat kimya gibi sınavlar) temelin varsa çalışmadan geçersin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Lgs de 310 puan aldım, kesin öldüm (bence) napmam lazım kafam karışık 🤔 Babam baya kızdı sizce meslek e gitsemmi? Esenlerde oturuyorum acil taktil lazım

Ben de hiç yetiştiremedim heyecsn yaptım 310 aldım. Şu anda ortaokul puanı ile bir liseye gidiyorum ama nitelikli bir okuldan pek farkı yok. Öğrenci olarak da kötü değil disiplinli. Bence LGS pek önemli değil önemli olan YKS

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Ben de düşük almıştım çünkü matı kaydırmıştım dostum. Ortalamam 90 olmasına rağmen ev uzaklığı nedeniyle 55-60 ile alan meslekten dönme bir okula girdim bu sene 11.sınıf bitti okul birincisi olucam büyük bir ihtimal ve üniversiteye okul birincisi kontenjanı ile girmeyi planlıyorum ve dershaneye gidiyorum hayatın sonu değil tabi ki daha bir okul senin için bir artı ama işin sonunda olay sende bitiyor dostum
Geçmiş olsun hocam.

Hanaz

80+ Gold

Bende o civarda bisi almistim anadolu lisenine yerleştim hiçbişi olmadı ölmedim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Gençler Tr'de yaşıyorsunuz. Tüm okullarda aynı veya benzer dersler dönüyor. Eğer kötü ortamlardan uzak durabilirseniz (ben öyle yapıyorum) okulun hiçbir önemi yok. Zaten Discord arkadaşlarım yetiyor bana.

Top Bottom