Neler Yeni

LGS Fen bilimleri Elektronlar hakkında.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
8. sınıf konusunu bilmemen için senin ya çok küçük yada çok büyük olman lazım ben ise senin küçük olduğunu düşünüyorum.
18 yaşındayım kaç yıl önce o konuyu görmüşüm.Verdiğim cevabın doğru olmayacağını o yüzden yanlış bilgi vermemek için bu konuda video izlemesini söylüyorum.Ve bunu ben bilgi vermişim olarak algılayan birisinin ısrarla öyle anlamasına karşılık,okuduğunu anlama problemi olduğunu söylüyorum.Muhtemelen kitap pek okumuyorsunuz,kitap okumanızı tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi olduğu uyarı yediğin konuşma tavrından belliydi.
İstediğim şekilde konuşurum buna kimse karışamaz.Küfür etmediğim ve aşağılama,dalga geçme yapmadığım sürece kimse nasıl konuştuğuma karışamaz.

18 yaşındayım kaç yıl önce o konuyu görmüşüm.Verdiğim cevabın doğru olmayacağını o yüzden yanlış bilgi vermemek için bu konuda video izlemesini söylüyorum.Ve bunu ben bilgi vermişim olarak algılayan birisinin ısrarla öyle anlamasına karşılık,okuduğunu anlama problemi olduğunu söylüyorum.Muhtemelen kitap pek okumuyorsunuz,kitap okumanızı tavsiye ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediğim şekilde konuşurum buna kimse karışamaz.Küfür etmediğim ve aşağılama,dalga geçme yapmadığım sürece kimse nasıl konuştuğuma karışamaz.
Yanlış bilgi vermiş misin vermişsin. Eeeee.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Yanlış bilgi vermiş misin vermişsin. Eeeee.
:D kahkaha atıyorum resmen.Bilgi vermemişim orada,bir konu hakkında doğru olup olmadığını hatırlamadığım bir cümle kurmuşum ve bunu da belirtmişim.Herhangi bir bilgi vermiş olsaydım bu konuda araştırmasını söylemez.Söylediğim cümlenin arkasında olurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,762
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom