Tonguçun paragraf kitabı güzel gerçekten. Giriş seviyesindeysen dinamo, orta seviyedeysen zoru bankası almerhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı
okyanus master ve nartest ama bu kitaplardaki sorular bir tık zor ve uzunmerhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı
Knk bence tonguç alma ben 8.sınıftayken kimse tonguç önermiyordu ayrıca da çevremde 8.sınıftayken 1 kişi bile yoktu tonguç kullananTonguçun paragraf kitabı güzel gerçekten. Giriş seviyesindeysen dinamo, orta seviyedeysen zoru bankası al
Knk okyanus masteri bence 2.dönem alsınokyanus master ve nartest ama bu kitaplardaki sorular bir tık zor ve uzun
Hız yayınları al kesinlikle başlangıç için harika ama kesinlikle tonguç almamerhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı
merhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı
Bi de çanta yayınları alabilirsin özellikle fen b. içinKnk bence tonguç alma ben 8.sınıftayken kimse tonguç önermiyordu ayrıca da çevremde 8.sınıftayken 1 kişi bile yoktu tonguç kullanan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk okyanus masteri bence 2.dönem alsın
Hız yayınları al kesinlikle başlangıç için harika ama kesinlikle tonguç alma
bu seneyi diyorsan fen çok kolaydı her türlü yapılırdı ben de bi Sal**lık yapıp 1 boş bıraktım elektronu - yüklü düşünmedim hepsi kolaydı yaniAnkara yayıncılık fen denemeleri sayesinde 19/1 yapmıştım
Bu sene değil geçen senetonguç güzel değil başlangıç için hız felan alabilirsin arkadaşların dediği gibi önerdiklerim de üst düzey bunu bilerek almalısın
bu seneyi diyorsan fen çok kolaydı her türlü yapılırdı ben de bi Sal**lık yapıp 1 boş bıraktım elektronu - yüklü düşünmedim hepsi kolaydı yani