Neler Yeni

Lgs İçin Soru Bankası Öneri

Reepexx

80+
Reaksiyon skoru
81
merhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı

merhaba lgs için Türkçe Fen Matematik İnklap Tarihi Ve Paragraf Kitap Alıcağım.Öneri kaynağınız varmı
Tonguçun paragraf kitabı güzel gerçekten. Giriş seviyesindeysen dinamo, orta seviyedeysen zoru bankası al

okyanus master ve nartest ama bu kitaplardaki sorular bir tık zor ve uzun

Tonguçun paragraf kitabı güzel gerçekten. Giriş seviyesindeysen dinamo, orta seviyedeysen zoru bankası al
Knk bence tonguç alma ben 8.sınıftayken kimse tonguç önermiyordu ayrıca da çevremde 8.sınıftayken 1 kişi bile yoktu tonguç kullanan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okyanus master ve nartest ama bu kitaplardaki sorular bir tık zor ve uzun
Knk okyanus masteri bence 2.dönem alsın

Hız yayınları al kesinlikle başlangıç için harika ama kesinlikle tonguç alma

Knk bence tonguç alma ben 8.sınıftayken kimse tonguç önermiyordu ayrıca da çevremde 8.sınıftayken 1 kişi bile yoktu tonguç kullanan

Knk okyanus masteri bence 2.dönem alsın

Hız yayınları al kesinlikle başlangıç için harika ama kesinlikle tonguç alma
Bi de çanta yayınları alabilirsin özellikle fen b. için

nartest paragrafın zirvesi onunla aynı seviyede olan yeni tarz var

matematik olarak mozaik ve ses plus KESİNLİKLE almalısın özellikle mozaik

fen olarak ses plus fen alabilirsin ankara alabilirsin

inkılap da arının alabilirsin

türkçe bilmiyorum çözmedim gereksiz gördüm dil bilgisini ki zaten dil bilgisini fulledim bu sene girmiştim ankara fen istiyordum ama bu sene kolay yaptılar sınavı ben hep üst düzey çalışmıştım 88 felan da yapıyordum ama lgs de hem dikkatten kaçtı hem de kolay sorunca öküz altında buzağı aradım gitti ordan 81 yaptım. Önerdiğim kaynaklar orta-üst düzey kaynaklar üst düzeye daha yakın bunları yeni konuya geçince eski konuları çöz mesela fende madde ve endrüstri bitti bir sonraki konuya geçtin maddeyi çöz (lgsde yaptığımı sadece bilgi birikimi olarak söylüyorum yanlış anlama)

tonguç güzel değil başlangıç için hız felan alabilirsin arkadaşların dediği gibi önerdiklerim de üst düzey bunu bilerek almalısın

Ankara yayıncılık fen denemeleri sayesinde 19/1 yapmıştım
bu seneyi diyorsan fen çok kolaydı her türlü yapılırdı ben de bi Sal**lık yapıp 1 boş bıraktım elektronu - yüklü düşünmedim hepsi kolaydı yani

tonguç güzel değil başlangıç için hız felan alabilirsin arkadaşların dediği gibi önerdiklerim de üst düzey bunu bilerek almalısın

bu seneyi diyorsan fen çok kolaydı her türlü yapılırdı ben de bi Sal**lık yapıp 1 boş bıraktım elektronu - yüklü düşünmedim hepsi kolaydı yani
Bu sene değil geçen sene

Fenomenin fasikülleri var çok fazla farklı soru tarzı var ve konudaki detayları çok iyi öğretiyor. Şiddetle tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,146
Üyeler
173,317
Son üye
irizeli
Geri