Knk ama senelere göre tahmini ve yerleştime sonucu puan farkına baktım o okulun hep yüzde 0,5- 1 lik bir oynama varYüzdelik dilim olarak gelebilir ama bence zor.
Geçen sene daha zordu bence
Evet bak mesela ben geöen sene ilk hesapladığımda 410 gibi bir puan almıştım istediğim okul 2019 da 420 ile almıştı gerçek sonuçlarda 404 aldım ama istediğim okul 395'e kadar düştüKnk ama senelere göre tahmini ve yerleştime sonucu puan farkına baktım o okulun hep yüzde 0,5- 1 lik bir oynama var
Tmm krdşim eyv bi umut var yani anladığım kadarı ileEvet bak mesela ben geöen sene ilk hesapladığımda 410 gibi bir puan almıştım istediğim okul 2019 da 420 ile almıştı gerçek sonuçlarda 404 aldım ama istediğim okul 395'e kadar düştü
geçen sene daha mı zorYüzdelik dilim olarak gelebilir ama bence zor.
Geçen sene daha zordu bence
Evet ben 2018de girdim iksinide çözdüm geçen sene daha zor sormuşlar.geçen sene daha mı zor![]()
tamam hocamEvet ben 2018de girdim iksinide çözdüm geçen sene daha zor sormuşlar.
oraya güvenme benim okul 400dü girdiğim sene 480 olmuştuKnk ama senelere göre tahmini ve yerleştime sonucu puan farkına baktım o okulun hep yüzde 0,5- 1 lik bir oynama var
Evet.geçen sene daha mı zor![]()
Evet öyleydi .dgeçen sene daha mı zor![]()
Girme ihtimalin varMerhaba arkadaşlar ben 370 puan aldım ama tahimi taban puan 385 gösteriyor sizce gelir mi
matematiği çözdüğünüze emin misinizEvet.
Bu seneyide çözdüm sizinki daha kolaydı.
matematik hep zor.matematiği çözdüğünüze emin misiniz