DeH$et
80+ Silver
3 dönem eğitim almadan sınava girdik emin misiniz daha zor olduğunaDaha zordu geçen sene
3 dönem eğitim almadan sınava girdik emin misiniz daha zor olduğunaDaha zordu geçen sene
Nerden baktin puana yarin verilecek dahaMerhaba arkadaşlar ben 370 puan aldım ama tahimi taban puan 385 gösteriyor sizce gelir mi
Şaka mısın ?Yüzdelik dilim olarak gelebilir ama bence zor.
Geçen sene daha zordu bence
Şaka mısın ?
Kardeşim bilgisayar başından kalkıp adam gibi derslerini çalışsaydın böyle konular açmana bile gerek kalmazdı istediğin yere giderdin ders olsun sana bu şimdiMerhaba arkadaşlar ben 370 puan aldım ama tahimi taban puan 385 gösteriyor sizce gelir mi
Sen kimsin senden bir şey öğreneceğim. ne saygısızlık yaptım şimdi?
Geçen sene girdim bence daha zordu ve önce insanlaar saygılı olmayı öğren özellikle de senden 1 yaş bile olsa büyük insanlara.
Puanlar 2019la benzer olacak diye düşünüyorum şünkü giren öğrenci sayısı neredeyse aynıMerhaba arkadaşlar ben 370 puan aldım ama tahimi taban puan 385 gösteriyor sizce gelir mi
1. dönem çıktı zaten sadece ?matematik hep zor.
Evet ama 2.dönemde online ders sistemi oturmamıştı herkes kendi başına çalışıyordu hocalar falan yardım etmiyordu. Sizde online eğitim daha oturmuş bir şekilde işlendi.1. dönem çıktı zaten sadece ?![]()
Şaka mısın kibar bir tabir değil bence. Neyse seninle daha fazla muhatap olmayacağım. Zaman kaybısınSen kimsin senden bir şey öğreneceğim. ne saygısızlık yaptım şimdi
nasıl oturabilir online eğitim açıyorsun anlatıyorsunEvet ama 2.dönemde online ders sistemi oturmamıştı herkes kendi başına çalışıyordu hocalar falan yardım etmiyordu. Sizde online eğitim daha oturmuş bir şekilde işlendi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
370 puan aldığını nerden biliyonMerhaba arkadaşlar ben 370 puan aldım ama tahimi taban puan 385 gösteriyor sizce gelir mi
Bizde dersler yoktu knk işte hocalar ders açmıyordu birtek fen hocası açıyordu sayesindede fenden 19D 1Y yapmıştımnasıl oturabilir online eğitim açıyorsun anlatıyorsun