Neler Yeni

LGS Sınavı için Doping hafıza veya vitamini önerir misiniz??

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Merhaba bu sene LGS giriceğim okulda anlamadığım konuları tekrar ve exstra soru çözmek için bi online eğitim (doping hafıza gibi) satın almak istiyorum dershane fln ihtiyacım yok bizim okulumuzda dershane gibi etüt sistemleri her hafta deneme gibi oluyor devlet değil o yüzden yine iyi ama okulda anlamadığım bi konuyu veya eve geldiğimde tekrar dinlemek amaçlı exstra soru çözmek amaçlı fln gibi bir online eğitim sistem alıcağım Vitamin ile Doping hafıza arasında kaldım daha önceden kullanan fln varsa önerebilirmi doping hafızanın video anlatımları iyi gibi vitamininde hedef belirleme sistemi gibi şeyler iyi doping hafızada var sanırsam ama göremedim daha araştıracağım daha önceden kullanan varsa önerebilirmi şimdiden teşekkürler
Hic gerek yok otur ytden beleşe izle veya ebadan

Rulep

80+ Gold
youtube en iyisi doping hafıza falan full kolpa hem oradan anlayamazsan verdiğin paraya yazık olur

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
doping hafıza para tuzağıdır herkes uzak dursun paranıza yazık olur en iyisi youtube kendine uygun hocayı bul çalış ve emin ol doğru çalışırsan dershaneye vb gibi yerlere giden çoğu kişiyi geçersin

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
doping hafıza para tuzağıdır herkes uzak dursun paranıza yazık olur en iyisi youtube kendine uygun hocayı bul çalış ve emin ol doğru çalışırsan dershaneye vb gibi yerlere giden çoğu kişiyi geçersin
Arkadaşa katılıyorum zaten aynısını bende yazdım az önce bu tür yerlere para vereceğine ailen ortaya bir ödül koysun desin ki iyi bir lise kazanırsan sana işte bunu alacağım vesaire en azından insana ders çalışma isteği gelir haksız mıyım ? ( Ders çalışma konusunda aile desteği çok önemlidir yere düştüğünde seni kaldırıp yola devam etmeni sağlayacak eğer çabuk pes eden birisiysen )

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Arkadaşa katılıyorum zaten aynısını bende yazdım az önce bu tür yerlere para vereceğine ailen ortaya bir ödül koysun desin ki iyi bir lise kazanırsan sana işte bunu alacağım vesaire en azından insana ders çalışma isteği gelir haksız mıyım ? ( Ders çalışma konusunda aile desteği çok önemlidir yere düştüğünde seni kaldırıp yola devam etmeni sağlayacak eğer çabuk pes eden birisiysen )
aile veya arkadaş desteği çok işe yarıyor mesela arkadaşınla ortak kitap okuma saati belirle beraber test çözün bu tür aktiviteler çok daha verimli oluyor

omerreis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Reyis
mesaj sayımı arttırmak için bilgim olmadığı konu hakkında boş yorum yapmıyorum.
kullanan tanıdıklarım memnun kaldıklarını söylüyordu. sitelerini incele senin de aklına yatarsa almanı öneririm.
eğitimi kullanacak olan sensin, kararı senin vermen gerekiyor. öğrenme becerisi kişiye göre değişebilen bişey olduğu için yazılanları fazla dikkate almanı önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
kendin çalış daha iyi o paraya kitap alırsın

equinoxx

80+ Bronze

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Adam gibi düzgünce çalışırsan hiçbir ek şeye gerek kalmaz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Boş iş. Parana yazık.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Youtube'da bayağı kaliteli hoca var onları kullan. Ben Tonguç izleyerek 460 puan aldım :D

Top Bottom