LGS Sınavı için Doping hafıza veya vitamini önerir misiniz??

LARZONE

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba bu sene LGS giriceğim okulda anlamadığım konuları tekrar ve exstra soru çözmek için bi online eğitim (doping hafıza gibi) satın almak istiyorum dershane fln ihtiyacım yok bizim okulumuzda dershane gibi etüt sistemleri her hafta deneme gibi oluyor devlet değil o yüzden yine iyi ama okulda anlamadığım bi konuyu veya eve geldiğimde tekrar dinlemek amaçlı exstra soru çözmek amaçlı fln gibi bir online eğitim sistem alıcağım Vitamin ile Doping hafıza arasında kaldım daha önceden kullanan fln varsa önerebilirmi doping hafızanın video anlatımları iyi gibi vitamininde hedef belirleme sistemi gibi şeyler iyi doping hafızada var sanırsam ama göremedim daha araştıracağım daha önceden kullanan varsa önerebilirmi şimdiden teşekkürler

Merhaba bu sene LGS giriceğim okulda anlamadığım konuları tekrar ve exstra soru çözmek için bi online eğitim (doping hafıza gibi) satın almak istiyorum dershane fln ihtiyacım yok bizim okulumuzda dershane gibi etüt sistemleri her hafta deneme gibi oluyor devlet değil o yüzden yine iyi ama okulda anlamadığım bi konuyu veya eve geldiğimde tekrar dinlemek amaçlı exstra soru çözmek amaçlı fln gibi bir online eğitim sistem alıcağım Vitamin ile Doping hafıza arasında kaldım daha önceden kullanan fln varsa önerebilirmi doping hafızanın video anlatımları iyi gibi vitamininde hedef belirleme sistemi gibi şeyler iyi doping hafızada var sanırsam ama göremedim daha araştıracağım daha önceden kullanan varsa önerebilirmi şimdiden teşekkürler
Doping hafıza önermem bir tanıdık 1800 Tl ye aldı şimdi bin pişman.

doping hafiza kolpa

Kendin program yap öyle çalış.
Doping hafıza boş iş

doping hafıza zaten boş gidiceksen bi dershaneye git rahat.

Doping hafıza önermem vitamini de önermem ortaokul ve lgs için Tonguç öneriyorlar herkesin anlama kabiliyeti farklı kunduz düşünebilirsin birebir özel ders düşünebilirsim dopingden iyidir saatliği 125-150-180 olarak değişiyor

Ben tartışmasız Doping Hafıza almanı öneririm çünkü vitaminden daha iyi bir eğitim sistemleri var. Yapay zekalı akıllı test paneli, çözücü, şimdi anladım ve koçum yanımda gibi her ihtiyacını karsılayacak uygulamaları sağlıyor 👍🏻 bu yüzden çok daha iyi. nerden biliyorum çünkü bende kullanıyorum 😊

Bu öğrencinin konuyu nasıl öğrendiğine göre değişir ya yazarak daha kalıcı olur ya da görsel olarak daha kalıcı olur ama ben Doping veya Dershane önermem gerçekten pahalı bu devirde bu yüzden Youtube üzerinden ders anlatan hocalar var Benim Hocam, Rehber Matematik gibi bir sürü hoca var bu hocaların ders anlatım videolarını dinlersen senin için daha iyi olur ama kendine uygun bulduğun hocayı dinlemen gerek hem ekonomik açıdan tasarruf etmiş olursun hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum + hedefleri kendin belirleyebilirsin böyle bir imkanın var

Ben geçen sene YKS için dershaneye gidecektim fakat ailemin sağlığı benim için daha önemliydi (ön plandaydı) bu yüzden riske atmak istemedim

Şunu belirtmek isterim Pomodoro ders çalışma tekniği gibi bir çok ders çalışma tekniği var

Geri