Neler Yeni

LGS Sınavı için Doping hafıza veya vitamini önerir misiniz??

LARZONE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
FTH
Merhaba bu sene LGS giriceğim okulda anlamadığım konuları tekrar ve exstra soru çözmek için bi online eğitim (doping hafıza gibi) satın almak istiyorum dershane fln ihtiyacım yok bizim okulumuzda dershane gibi etüt sistemleri her hafta deneme gibi oluyor devlet değil o yüzden yine iyi ama okulda anlamadığım bi konuyu veya eve geldiğimde tekrar dinlemek amaçlı exstra soru çözmek amaçlı fln gibi bir online eğitim sistem alıcağım Vitamin ile Doping hafıza arasında kaldım daha önceden kullanan fln varsa önerebilirmi doping hafızanın video anlatımları iyi gibi vitamininde hedef belirleme sistemi gibi şeyler iyi doping hafızada var sanırsam ama göremedim daha araştıracağım daha önceden kullanan varsa önerebilirmi şimdiden teşekkürler

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,402
İsim
.
Merhaba bu sene LGS giriceğim okulda anlamadığım konuları tekrar ve exstra soru çözmek için bi online eğitim (doping hafıza gibi) satın almak istiyorum dershane fln ihtiyacım yok bizim okulumuzda dershane gibi etüt sistemleri her hafta deneme gibi oluyor devlet değil o yüzden yine iyi ama okulda anlamadığım bi konuyu veya eve geldiğimde tekrar dinlemek amaçlı exstra soru çözmek amaçlı fln gibi bir online eğitim sistem alıcağım Vitamin ile Doping hafıza arasında kaldım daha önceden kullanan fln varsa önerebilirmi doping hafızanın video anlatımları iyi gibi vitamininde hedef belirleme sistemi gibi şeyler iyi doping hafızada var sanırsam ama göremedim daha araştıracağım daha önceden kullanan varsa önerebilirmi şimdiden teşekkürler
Doping hafıza önermem bir tanıdık 1800 Tl ye aldı şimdi bin pişman.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
doping hafiza kolpa

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
doping hafıza zaten boş gidiceksen bi dershaneye git rahat.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Doping hafıza önermem vitamini de önermem ortaokul ve lgs için Tonguç öneriyorlar herkesin anlama kabiliyeti farklı kunduz düşünebilirsin birebir özel ders düşünebilirsim dopingden iyidir saatliği 125-150-180 olarak değişiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Simsek
Ben tartışmasız Doping Hafıza almanı öneririm çünkü vitaminden daha iyi bir eğitim sistemleri var. Yapay zekalı akıllı test paneli, çözücü, şimdi anladım ve koçum yanımda gibi her ihtiyacını karsılayacak uygulamaları sağlıyor 👍🏻 bu yüzden çok daha iyi. nerden biliyorum çünkü bende kullanıyorum 😊

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu öğrencinin konuyu nasıl öğrendiğine göre değişir ya yazarak daha kalıcı olur ya da görsel olarak daha kalıcı olur ama ben Doping veya Dershane önermem gerçekten pahalı bu devirde bu yüzden Youtube üzerinden ders anlatan hocalar var Benim Hocam, Rehber Matematik gibi bir sürü hoca var bu hocaların ders anlatım videolarını dinlersen senin için daha iyi olur ama kendine uygun bulduğun hocayı dinlemen gerek hem ekonomik açıdan tasarruf etmiş olursun hem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum + hedefleri kendin belirleyebilirsin böyle bir imkanın var

Ben geçen sene YKS için dershaneye gidecektim fakat ailemin sağlığı benim için daha önemliydi (ön plandaydı) bu yüzden riske atmak istemedim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Şunu belirtmek isterim Pomodoro ders çalışma tekniği gibi bir çok ders çalışma tekniği var

Top Bottom