SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
Dahası
Beyler bugün içinde açıklanacak bir bilginiz var mıdır ? Geçen sene 09:00 civarlarında açıklanmışta
Sabah 8 de herhalde kardeşim öyle bir şeyler diyordu.Beyler bugün içinde açıklanacak bir bilginiz var mıdır ? Geçen sene 09:00 civarlarında açıklanmışta
Agalarımla pusuda bekliyoruz artık merak ettikSabah 8 de herhalde kardeşim öyle bir şeyler diyordu.
Doğrudur hocamsabaha doğru açıklanıyor genelde
Valla hocam bende merak ettim bizimkisini çok yığılma olmazsa Fen Lisesi yolu görünüyor gibi.Agalarımla pusuda bekliyoruz artık merak ettik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur hocam
İnşallah hocam birde sınavı boş bırakıp durmadan siteye f5 atan toxicler var bir siteye yarım saat giremiyoruz sonra yığılıyor herkesValla hocam bende merak ettim bizimkisini çok yığılma olmazsa Fen Lisesi yolu görünüyor gibi.
O klasik her yıl olan bir şeyİnşallah hocam birde sınavı boş bırakıp durmadan siteye f5 atan toxicler var bir siteye yarım saat giremiyoruz sonra yığılıyor herkes
Çok büyük savaş çıkacak hocam Allah yardımcınız olsunO klasik her yıl olan bir şey
Sizede hocam ben saat 7 den itibaren başlıyorum nöbete.Çok büyük savaş çıkacak hocam Allah yardımcınız olsun
Şafak Söktüğünde herkesin internetini kesip her türlü vpn ve en hızlı tarayıcıdan girmeye çalışıcaz bakalımSizede hocam ben saat 7 den itibaren başlıyorum nöbete.