Yani bu okulun ortamına göre değişir yani. Örneğin benim okuduğum okulun ortamı kötüydü ama sen öğrenmek istediğin zaman (genel kısım için söylüyorum) her türlü öğretip imkan sağlıyorlardı sağolsunlar. Puanı düşük olmasına rağmen öğretmen kadrosu gayet iş yapıyordu mesela. 450'lik okul ne kadar iyi? Yorumlarına bak, ona göre karar ver. Giderken hangisinde daha rahat olursun vesaire bunlara da bir bak.Arkadaşlar şuan 432 lik bir lisedeyim ve 450 olan liseye 449 aldığım için yerleşemedim ama şimdi puanım 452 oldu ve gidebiliyorum gitmeli miyim?
450 lik okulu gezmiştim güzel bi kampüsteydi lakin bazıları ordan şuanki benim okula geldiğini söylemiş filan ama benim ortaokul hocalarımdan birinin kızı 450 lik okulda ve memnunmuşYani bu okulun ortamına göre değişir yani. Örneğin benim okuduğum okulun ortamı kötüydü ama sen öğrenmek istediğin zaman (genel kısım için söylüyorum) her türlü öğretip imkan sağlıyorlardı sağolsunlar. Puanı düşük olmasına rağmen öğretmen kadrosu gayet iş yapıyordu mesela. 450'lik okul ne kadar iyi? Yorumlarına bak, ona göre karar ver. Giderken hangisinde daha rahat olursun vesaire bunlara da bir bak.
Forumlarda ve google yorumlarına da bakmanı öneririm. Google yorumlarında bazı öğretmenler ve kendi çocuklarına vesaire yorum yaptırtabiliyorlar. Genelleme içine alarak değerlendir. İkisi arasında karşılaştırma yap. 4 yıl boyunca bir yere gideceksin ve sana sunulanlar senin işine gelmesi lazım. (yolu, ortamı, kafeteryası vesaire)450 lik okulu gezmiştim güzel bi kampüsteydi lakin bazıları ordan şuanki benim okula geldiğini söylemiş filan ama benim ortaokul hocalarımdan birinin kızı 450 lik okulda ve memnunmuş
Bende merak ettim belki soruda hata olabilir.Nasıl sonuç değişebilir? Bu mümkün mü?
Hocam normalde okullarin nakil puani duser ama arkadasin kendi puani yukselmis bende anlamadimNasıl sonuç değişebilir? Bu mümkün mü?
lgs sonuçları değişti bi soru iptal olduHocam normalde okullarin nakil puani duser ama arkadasin kendi puani yukselmis bende anlamadim
.Kontenjan varsa gidebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende merak ettim belki soruda hata olabilir.
Fen sorusu mu iptal oldu.lgs sonuçları değişti bi soru iptal oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
o soruyu görmüştüm o kadar kişi nasıl öyle soru yapmış anlamadım.