tercihler nerden yapılıyoristabul erkek
cağloğlu anadolu
belki kabataş
kartal anadolu imam hatip
ito anadolu imam hatip
gerisine bakacagız
İstanbul da bir tane sosyal bilimler lisesi var o da geçen sene 16 ile kapatmıştı . Güzel lise hocaları filan iyi ama yatılı. Adrese dayalı secmekten iyidir yinede bir düşünün. Sorularınız olursa cevaplarım.yüzde 12liğim var tek gidebilceğim lise taşınamayacağım için yurttada kalamam kazan fen diye bir yer orasıda puan olarak aşırı uzak öylesine deneyeceğim
Kaç aldın ohaImkb fen
Bursa anadolu lisesi
Ahmet hamdi gokbayrak fen
Ahmet erdem
Sukrusen kaya anadolu
Hocam ankaradayım ankara içindeki herhangi bir ilçeye bile taşınamıyoruzki maddi olarakİstanbul da bir tane sosyal bilimler lisesi var o da geçen sene 16 ile kapatmıştı . Güzel lise hocaları filan iyi ama yatılı. Adrese dayalı secmekten iyidir yinede bir düşünün. Sorularınız olursa cevaplarım.
Hocam yatılı devlet yurdu var okulun. Yanlış hatirlamiyorsam hiçbir ücret ödemeden 9 ay bile kalabiliyorsunuzHocam ankaradayım ankara içindeki herhangi bir ilçeye bile taşınamıyoruzki maddi olarak
Dağ bayır yeşillik güzel yerHocam yatılı devlet yurdu var okulun. Yanlış hatirlamiyorsam hiçbir ücret ödemeden 9 ay bile kalabiliyorsunuz
Bursluluğum var zaten onlada oluyor bedava diye biliyorum ama ben kalamam işteHocam yatılı devlet yurdu var okulun. Yanlış hatirlamiyorsam hiçbir ücret ödemeden 9 ay bile kalabiliyorsunuz
Zor hocam ben bile her hafta sonu eve gidip gelsem bile bazen zor oluyor.Bursluluğum var zaten onlada oluyor bedava diye biliyorum ama ben kalamam işte
Ama sınavsız biryere gitmek istemeyen gelebilir. Dersleri 20 -25 kişi işliyoruz. Ve yatılı olduğu için çok tercih edilmediği için öğrenim kalitesi %5 lık liseler seviyesindeZor hocam ben bile her hafta sonu eve gidip gelsem bile bazen zor oluyor.