Neler Yeni

LGS ve YKS'nin Yapılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar dün 780 lere düşen vaka sayısı 1500 leri buldu ve LGS ile YKS ye girecek milyonlarca kişi risk altına sokuluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili? 2. Dalga gelecek hissi var icimde bu sınavlardan sonra.

Ve hala yapılmak isteniyor en azından Temmuz a ertelenirse belki daha iyi olabilir. Ya da Ağustos falan. Yoksa ciddi sonuçları olacaktır bu işin.

Bu sınavlara girecekler kesinlikle kankalarınıza bile yaklaşmayın bu iş şakaya gelmez!

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar dün 780 lere düşen vaka sayısı 1500 leri buldu ve LGS ile YKS ye girecek milyonlarca kişi risk altına sokuluyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili? 2. Dalga gelecek hissi var icimde bu sınavlardan sonra.

Ve hala yapılmak isteniyor en azından Temmuz a ertelenirse belki daha iyi olabilir. Ya da Ağustos falan. Yoksa ciddi sonuçları olacaktır bu işin.

Bu sınavlara girecekler kesinlikle kankalarınıza bile yaklaşmayın bu iş şakaya gelmez!
Geçen sene girdim Rahattı ama sizde konu olarak 1.donem olacak sizinki daha kolay olacaktır ve girende çok olacağı için fen liseleri puanı cosacaktir

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen sene girdim Rahattı ama sizde konu olarak 1.donem olacak sizinki daha kolay olacaktır ve görende çok olacağı için fen liseleri puanı cosacaktir
Ben ilk girenlerdenim zaten :D. LGS gibi bir derdim yok Allah'a şükür ama bu sene girecekler için endişelenmeye başladım dünkü vaka sayısından sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül

Tyt konularını bitirmiş ve ayt denemelerimden ortalama 40 45 net çıkaran biri olarak söylüyorum.Sınavın yapılacak olması beni çok tedirgin ediyor.Beni geçtim ailemden birine zarar gelmesi benim için çok kötü bir durum.Tekirdağın çorlu ilçesinde yaşıyorum ve burada bazı mahalleler karantina altında.Sınavda da muhtemelen o mahallelerden biriyle aynı sınıfta olma ihtimalim var.Neye güvenerek yapılıyor bu sınav çok merak ediyorum.1 kişiye bile bu sınavda virüs bulaşsa bunun sorumlusu YÖK'tür.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Ben ilk girenlerdenim zaten :D. LGS gibi bir derdim yok Allah'a şükür ama bu sene girecekler için endişelenmeye başladım dünkü vaka sayısından sonra.
Harbiden ha soyledinde bakayım dedim bu süredir tabloya bakmadigik için yüzde 70 artmış vakalar (Sınavda maskeleri de cikarcatacklar (Bı de sınavda hapşıran çıkarsa Corona olmazsa bile ....)

T.P.G.

80+ Titanium
Tyt konularını bitirmiş ve ayt denemelerimden ortalama 40 45 net çıkaran biri olarak söylüyorum.Sınavın yapılacak olması beni çok tedirgin ediyor.Beni geçtim ailemden birine zarar gelmesi benim için çok kötü bir durum.Tekirdağın çorlu ilçesinde yaşıyorum ve burada bazı mahalleler karantina altında.Sınavda da muhtemelen o mahallelerden biriyle aynı sınıfta olma ihtimalim var.Neye güvenerek yapılıyor bu sınav çok merak ediyorum.1 kişiye bile bu sınavda virüs bulaşsa bunun sorumlusu YÖK'tür.
Evet ya. Birde evde 65 yaş ustü ya da kronik hasta varsa ölüm sayılaeı da artacaktır. Bence çok acele ettiler bu tedbirleri kaldırmak için. Okyanusu geçtik derede boğulcaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbiden ha soyledinde bakayım dedim bu süredir tabloya bakmadigik için yüzde 70 artmış vakalar (Sınavda maskeleri de cikarcatacklar (Bı de sınavda hapşıran çıkarsa Corona olmazsa bile ....)
Ahah. Milet herhalde sınavı falan salar kaçar 😆

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Bu ülkede sınav ve paranın önde olduğu ülke (Özellikle sınav ) Bu ülkede yeteneğe bakılmıyor mezunluguna bakıyorlar

T.P.G.

80+ Titanium
Yapmasınlar da demiyorum ki yapsınlar ama çok erken daha.
Virüs partisi olacak.

Hele hele bu sene girecekler bayagı stres yaptı ama şanslılar daha fazla çalıstılar ve daha az konu var.

Biraz da yapalım da çıksın aradan diyorlar sanki. LGS ye 6 gün kalmış iptal etmezler herhalde.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

eğer şimdi yapılamazssa ertelenirse 1 yıl daha ara vermek zorunda kalırlar o yüzden kesin yapacaklardır. ama yapılması ne kadar doğru onu bilmiyorum .

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Virüs bence bir sene daha gidecek böyle henüz bitti demekten çok uzağız hal böyle olunca ne zamana kadar ertelenecek ki ? Mecburen bu sınavın yapılması lazım devletin de bunun için sosyal mesafeye dikkat etmesi lazım elbette

T.P.G.

80+ Titanium
Virüs bence bir sene daha gidecek böyle henüz bitti demekten çok uzağız hal böyle olunca ne zamana kadar ertelenecek ki ? Mecburen bu sınavın yapılması lazım devletin de bunun için sosyal mesafeye dikkat etmesi lazım elbette
Ama insan sağlığını riske atmak doğru bir şey değil bence ertelenmesi gerekiyor en azından virüs bitene kadar gerekirse 1 yıl.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ama insan sağlığını riske atmak doğru bir şey değil bence ertelenmesi gerekiyor en azından virüs bitene kadar gerekirse 1 yıl.
O iş öyle olmaz o kadar ertelenemez düzeni bozar bir sene üniversitelerden mezun veremez diğer sene de aşırı yoğunluk olur kontenjanlar zaten kısıtlı malesef dediğiniz şeyin mümkünatı yok. Ayrıca sınava girecek kardeşlerimize haftalardır sokağa çıkma yasağı vardı yani temizler yüzde 99.999u ayrıca Covid-19 gençler üzerinde yaşlılar üzerinde olduğu kadar etkili değil. Müsterih olun 30 kişilik sınıflarda gerekirse 10 gerekirse 5 kişi girer bu işi çözerler. Siz bunu kafanıza takmayın ve hayatınızı belirleyecek sınava odaklanın derim. Saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,633
Üyeler
168,326
Son üye
erknlmz1
Top Bottom