Neler Yeni

LGS ye nasıl çalışmalıyım?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
ek kitap alarak derse kendi kendine öğreneceksin maalesef bu dönemde bende bişey anlamıyorum.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben geçen sene girdim eve geliyodum youtubedan tekrar izliyodum anca öyle biraz anlıyodum sonra test falan öyle yani ama 350 aldım :)

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Konuları internetten köküne kadar anladıktan sonra kolay kaynakları çözmen gerekiyo sonra orta sonra gittikçe yeni nesil zorlara geçmen gerekir.2. dönem yeni nesil çözdükten sonra baharda denemeler ile yağdır.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
ben geçen sene 8. sınıftım. %1.45 e girdim ve fen lisesindeyim.
kendine inan. benim ilk denemelerim 300 puan falandı berbattı yani ama pes etmiyceksin. ilerde yükselir.
düzenli çalışcaksın, sürekli yeni nesil soru çöz ve en önemlisi deneme. şu sıralar haftada 1 deneme çözmen yeterli.
konular tamamen bitince de günde 1 deneme çöz. hatta son 1 ayda günde 2 yap onu.
verimli çalış. 100 tane verimli soru 500 tane verimsizden iyidir. amacın soru sayısı yerine aldığın verim olsun.
aklına takılan her şeyi sorabilirsin

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki benim online derslerim saat 17.00 da bitiyor onlineden sonra nasıl çalışmalıyım?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ben geçen sene girdim, online derslerin neredeyse hiçbirine girmdeim çünkü ilk dönem konuları vardı ve biz çoktan bitirmiştik. Tonguç'tan falan bak konulara ve çok aşırı derecede soru çöz. Geçen yıl 0.44 yüzdeliğe girip 474 puan almıştım.

Utkudogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Utku doğan
Çok odaklanamıyorsan odaklanmaya çalış dersi derste anlaman lazım sonra dersler bitince hafif bir tekrar sonrasında pomodoro tekniği ile test çözebilirsin yada kendin program yaparsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
günde 2-3 saat çalışman sana yüksek puan getirir.
anlamıyorsan youtubeden bak.
bol şans :)

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
youtubeden tekrar izle online test çöz emin ol faydasını göreceksin

Top Bottom