Neler Yeni

LGS ye nasıl çalışmalıyım?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Ben geçen sene girdim, online derslerin neredeyse hiçbirine girmdeim çünkü ilk dönem konuları vardı ve biz çoktan bitirmiştik. Tonguç'tan falan bak konulara ve çok aşırı derecede soru çöz. Geçen yıl 0.44 yüzdeliğe girip 474 puan almıştım.
bravo reis güzel puan

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Geçen sene yüzde 9a giren biri olarak;
Sadece istediğin kadar çalış asla zorla çalışma, günde ye iç oyun oyna 1 saat bir soru hedefin olsun onu çöz. Örneğin 100 soru mu hedefin? Bir gün canın sıkılır 150 çözersin öbür gün 50 çözersin.

Unutma bu sınav, ucunda ölüm yok. Eğer sen LGS'den önce ki gece benim içim rahat diyebiliyorsan başarılı olacaksın demektir.

Ben geçen sene hiç çalışmadım, 395 aldım pişmanım.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
Anlamaya çalışman lazım. Tek başına yaptığın çalışmalar herkesi ilerletmez. Öğretmenin anlattığı her şeyi dikkatlice yapman lazım. Geçen sene girdim yaptığım en önemli şey buydu. Dersi dinlersen emin ol hem başarılı olursun hem de zevk alırsın. Şu dönem çok hırs yapıp aşırı soru çözmeye başlarsan 2 ay kala çok yorulur sıkılırsın.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
O ne ki. Matematikten 1 soru dikkatsizlikten gitti, onu doğru yapsam İzmir Fen'deydim.:)
vay vay güzel ben zamanında 340 falan almıştım ama bayağı boşlamıştım çalışsam 360 alırdım sj

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sadece istediğin kadar çalış asla zorla çalışma, günde ye iç oyun oyna 1 saat bir soru hedefin olsun onu çöz. Örneğin 100 soru mu hedefin? Bir gün canın sıkılır 150 çözersin öbür gün 50 çözersin.

Unutma bu sınav, ucunda ölüm yok. Eğer sen LGS'den önce ki gece benim içim rahat diyebiliyorsan başarılı olacaksın demektir.

Aynısı bendede var 390 civarlarında bir şey aldım bende.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
Kitap oku test çöz. Özellikle matematik'de farklı soru tiplerine çalış. Ezbere gitme.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
fazla test çöz geçen sene girdim lgs ye
fen bilimlerinden 6-7 tane piyasadaki en iyi test kitaplarını aldım(sevdiğim ders fen bilimleri)
19-1 yaptım
şimdi matematik için bence özel ders al derim kendi başına anca youtubeden anlarsın fakat önemsemezsen unutrsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren Yeşil

bende hiç çalışmıyordum ama okul sınavlarım hep 100 dü 95 in altında not yoktu son 2 ay sınav stresi başladı son 2 ay çalıştım ama matematik yüzünden kaybettim türkçe 3 yanlış inkılap din ingilizce fulldü fen 1 yanlış vardı ama matematik beni bitirdi

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
r haftada 1 deneme çözmen yeter

fazla test çöz geçen sene girdim lgs ye
fen bilimlerinden 6-7 tane piyasadaki en iyi test kitaplarını aldım(sevdiğim ders fen bilimleri)
19-1 yaptım
şimdi matematik için bence özel ders al derim kendi başına anca youtubeden anlarsın fakat önemsemezsen unutrsun
fen olarak hangi yayınları çözdün?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçen sene girdim, online derslerin neredeyse hiçbirine girmdeim çünkü ilk dönem konuları vardı ve biz çoktan bitirmiştik. Tonguç'tan falan bak konulara ve çok aşırı derecede soru çöz. Geçen yıl 0.44 yüzdeliğe girip 474 puan almıştım.
hangi yayınları çözdün?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geçen sene bize kazık sorular gelmişti çalışmazsan olmaz YouTube dan video izleyebilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Valla ben 2 sene önce LGS senemdr 1.5 sene internete girmedim.

Top Bottom