%1.22 ye girene kolay gelir ama %20 ye girene zor gelir bende %8 e girdim ne olursa olsun 2020 lgs en kazık lgs idi NOKTAFarkındayım ama ben pek zor değil diyorum çoğu kişi karantina da ders çalışmadığı için puanlar düştü diye tahmin ediyorum.
%1.22 ye girene kolay gelir ama %20 ye girene zor gelir bende %8 e girdim ne olursa olsun 2020 lgs en kazık lgs idi NOKTAFarkındayım ama ben pek zor değil diyorum çoğu kişi karantina da ders çalışmadığı için puanlar düştü diye tahmin ediyorum.
Bende 2020 lgs ye girdim ama sınav bence tam kıvamındaydı, çalışana her zaman kolay%1.22 ye girene kolay gelir ama %20 ye girene zor gelir bende %8 e girdim ne olursa olsun 2020 lgs en kazık lgs idi NOKTA
Kesinlikle öyle,2020 LGS'sinde baya zorladılar.Matematiğe çalışmama rağmen çok zor geldi üstelik en zor lgs buydu en fazla puan 2020 lgs de gitti bilmem farkında mısınız? Genel olarak matematikten 1 sorudan atıyorum 5 puan gidiyorsa bu yıl 10-11 puan gitti çünkü en fazla ve gereğinden çok çok fazla yanlış 2020 lgs de yapıldı tüm öğrencileri için aynı
Sınav bana göre kolaydı ama matematik kazıktı anlatmak istediğim bu zaten bu yıl 2 kat daha fazla puan götürmeseydi çok daha yüksek puan alırdım ama olan oldu artık 5 dersten 4 yanlışım var 3 ü türkçe biri fen ama matematik rezaletBende 2020 lgs ye girdim ama sınav bence tam kıvamındaydı, çalışana her zaman kolay
Master zaten son aşama bir kitap ama gereksiz zor bir kitap değil.Zor sorular çözmek isteyenler için çok iyi bir kitap.Master bana kalırsa gereksiz zor bi kitap ve çözemedikçe moralim bozuluyordu ama nitelik yayınları matematiği %100 öneririm
master fen çok güzeldi ama matematiği gereksiz zor geldi bana hız uzman matematiği daha iyi geldi banaMaster zaten son aşama bir kitap ama gereksiz zor bir kitap değil.Zor sorular çözmek isteyenler için çok iyi bir kitap.
Bence soruları fazla abartıydı ki zaten LGS de bu kadar zor sorular çıkmadıMaster zaten son aşama bir kitap ama gereksiz zor bir kitap değil.Zor sorular çözmek isteyenler için çok iyi bir kitap.
Benimde en çok yanlışım matematikten fakat nitelikli liselere seçim yapmak içinde sınavı kolay yapamazlar zaten hatırladığım kadarıyla 500 den fazla full yapan öğrenci vardı.Sınav bana göre kolaydı ama matematik kazıktı anlatmak istediğim bu zaten bu yıl 2 kat daha fazla puan götürmeseydi çok daha yüksek puan alırdım ama olan oldu artık 5 dersten 4 yanlışım var 3 ü türkçe biri fen ama matematik rezalet
Benim de sene boyunca matematiğim hep kötüydü,yeni nesil sorularda zorlanıyordum hep.Sınav bana göre kolaydı ama matematik kazıktı anlatmak istediğim bu zaten bu yıl 2 kat daha fazla puan götürmeseydi çok daha yüksek puan alırdım ama olan oldu artık 5 dersten 4 yanlışım var 3 ü türkçe biri fen ama matematik rezalet
Hangi ildesiniz ? 415 puanlı fen lisesi oldu da biz mi gitmedik ?Benim de sene boyunca matematiğim hep kötüydü,yeni nesil sorularda zorlanıyordum hep.
Ama LGS'de garip bir şekilde o kadar kötü yapmadım ve rahat yaparım dediğim Türkçe dersinden 4 yanlış verdim.
Bu sene bi ilginçti harbiden.415 puanla Fen Lisesi'ne girdim
2020 LGS'sine girmedin sanırım sen.2019 LGS'si ile 2020 LGS'sinin hiç alakası yok.Bence soruları fazla abartıydı ki zaten LGS de bu kadar zor sorular çıkmadı
Hocam 180 mi 181 mi ne full yapan vardı ne 500 den fazlasıBence soruları fazla abartıydı ki zaten LGS de bu kadar zor sorular çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde en çok yanlışım matematikten fakat nitelikli liselere seçim yapmak içinde sınavı kolay yapamazlar zaten hatırladığım kadarıyla 500 den fazla full yapan öğrenci vardı.