Neler Yeni

LGS ye nasıl çalışmalıyım?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
geçen sene girdim açıkçası çok çalışmıyodum sadece deneme çözüp matematik hocamla matematik çalışıyordum denemelerde 2 3yanlış yapıyordum fakat lgs de matematikte battım ilk başlarda puanım 350 yi geçmiyordu denemelerde.Lgs de 414 aldım şehrimin iyi liselerinden birine girdim.Yani çalışmak yararlı fakat bana göre fazlası zararlı.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
geçen sene bizde korona faktörü yoktu ilk dönem için o yüzden kurslar vardı bizde
fakat ben fen dersini sevdiğim için 6. sınıftan beri okul kursumda kendi hocamla işliyordum (sevdiğin hocayla işlemek ve kursa gitmek çok iyi oluyor)
belki bu yüzden iyi sonuç aldım fenden fakat her zaman test çözdük özellikle hocanın istediği okyanus yayınlarının kitapları çok iyi kesinlikle al

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Matematiğe çalışmama rağmen çok zor geldi üstelik en zor lgs buydu en fazla puan 2020 lgs de gitti bilmem farkında mısınız? Genel olarak matematikten 1 sorudan atıyorum 5 puan gidiyorsa bu yıl 10-11 puan gitti çünkü en fazla ve gereğinden çok çok fazla yanlış 2020 lgs de yapıldı tüm öğrencileri için aynı
Kesinlikle öyle,2020 LGS'sinde baya zorladılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren Yeşil
Bende 2020 lgs ye girdim ama sınav bence tam kıvamındaydı, çalışana her zaman kolay
Sınav bana göre kolaydı ama matematik kazıktı anlatmak istediğim bu zaten bu yıl 2 kat daha fazla puan götürmeseydi çok daha yüksek puan alırdım ama olan oldu artık 5 dersten 4 yanlışım var 3 ü türkçe biri fen ama matematik rezalet

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Master bana kalırsa gereksiz zor bi kitap ve çözemedikçe moralim bozuluyordu ama nitelik yayınları matematiği %100 öneririm
Master zaten son aşama bir kitap ama gereksiz zor bir kitap değil.Zor sorular çözmek isteyenler için çok iyi bir kitap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
Master zaten son aşama bir kitap ama gereksiz zor bir kitap değil.Zor sorular çözmek isteyenler için çok iyi bir kitap.
Bence soruları fazla abartıydı ki zaten LGS de bu kadar zor sorular çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınav bana göre kolaydı ama matematik kazıktı anlatmak istediğim bu zaten bu yıl 2 kat daha fazla puan götürmeseydi çok daha yüksek puan alırdım ama olan oldu artık 5 dersten 4 yanlışım var 3 ü türkçe biri fen ama matematik rezalet
Benimde en çok yanlışım matematikten fakat nitelikli liselere seçim yapmak içinde sınavı kolay yapamazlar zaten hatırladığım kadarıyla 500 den fazla full yapan öğrenci vardı.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Benim de sene boyunca matematiğim hep kötüydü,yeni nesil sorularda zorlanıyordum hep.
Ama LGS'de garip bir şekilde o kadar kötü yapmadım ve rahat yaparım dediğim Türkçe dersinden 4 yanlış verdim.
Bu sene bi ilginçti harbiden.415 puanla Fen Lisesi'ne girdim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren Yeşil
Benim de sene boyunca matematiğim hep kötüydü,yeni nesil sorularda zorlanıyordum hep.
Ama LGS'de garip bir şekilde o kadar kötü yapmadım ve rahat yaparım dediğim Türkçe dersinden 4 yanlış verdim.
Bu sene bi ilginçti harbiden.415 puanla Fen Lisesi'ne girdim :D
Hangi ildesiniz ? 415 puanlı fen lisesi oldu da biz mi gitmedik ?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
2020 LGS'sine girmedin sanırım sen.2019 LGS'si ile 2020 LGS'sinin hiç alakası yok.
Bence zorlanmak isteyenler için baya güzel bir kitap,yeni nesil soruları tam olarak "yeni nesil soru" olarak sormuşlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren Yeşil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde en çok yanlışım matematikten fakat nitelikli liselere seçim yapmak içinde sınavı kolay yapamazlar zaten hatırladığım kadarıyla 500 den fazla full yapan öğrenci vardı.
Hocam 180 mi 181 mi ne full yapan vardı ne 500 den fazlası

Top Bottom