Neler Yeni

LGS ye nasıl çalışmalıyım?

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Her konuyu tam olarak anladığından emin olana kadar o konuyu bırakma. Kitap oku, test çöz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Nasıl çalışabileceğine değil de, sana ufak bir motivasyon verebilirim. Belki aklında yer eder ki bende etti. 8.sınıf inanılmaz kolay dostum. İnan bana inanılmaz kolay. Bunu şimdi anlamayacaksın. Bunu lisede anlayacaksın. Anladığında da eğer kendini iyi bir lisede bulamazsan dövünmeye başlayacaksın. Diyeceksin ki "ben malım." ve bu pişmanlık hissi o kadar kötü ki. Sana bunu anlatamam yaşarsan bilebilirsin. İnan bana yaşamanı istemem. Kimse yaşamamalı. 8.sınıfta derslerle kafayı bozmaya gerek yok. Sakin çalışırsan anlarsın. Umarım başarırsın ve seneye burada güzel bir konu daha açıp bize "başardım" dersin.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
Konu anlatımlarını internetten dinleyebilirsiniz ayrıca test kitabıda önerebilirim geçen sene yüzde 2 ik dilime girdim

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Nasıl çalışabileceğine değil de, sana ufak bir motivasyon verebilirim. Belki aklında yer eder ki bende etti. 8.sınıf inanılmaz kolay dostum. İnan bana inanılmaz kolay. Bunu şimdi anlamayacaksın. Bunu lisede anlayacaksın. Anladığında da eğer kendini iyi bir lisede bulamazsan dövünmeye başlayacaksın. Diyeceksin ki "ben malım." ve bu pişmanlık hissi o kadar kötü ki. Sana bunu anlatamam yaşarsan bilebilirsin. İnan bana yaşamanı istemem. Kimse yaşamamalı. 8.sınıfta derslerle kafayı bozmaya gerek yok. Sakin çalışırsan anlarsın. Umarım başarırsın ve seneye burada güzel bir konu daha açıp bize "başardım" dersin.
çok teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Eren Yeşil
Aynen öyle 8. sınıfta neymiş gayet kolay şuan 9. sınıfım lise inanılmaz zor 8. sınıf ortalamam 98 ken şuan ortalamam 70 ve 1 zayıfım var o da lanet olası matematik :mad: :mad:

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
yeni nesil soru çözmeye ve her hafta 1 deneme çözmeye başlamalısın ve kitap oku hafta yada 2 haftada 1 kitap bitir

LahmatsuDcr

80+ Silver
Dersi derste öğren, günde her dersten 30-35 yeni nesil soru çöz. Başka bir şeye gerek yok çok.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Süre tutarak deneme çöz ve bolca kitap oku

Bu arada geçen seneki lgs kolaydı ama dikkat yanlışlarım vardı ve kitap da okuyodum (bir kitap serisini) %1.22 ye girdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
Geçen sene bende girmiştim 442 puan aldım ama sana tavsiyem bilgisayar ve telefonu kesinlikle bırakmalısın, konuları düzenli olarak tekrar et,zaten fazla zamanın kalmadı sürekli test çöz ve haftada en az 3 deneme yapmaya çalış ve son 1 ay kala günde en az 2 deneme çözmelisin.Şu dönemde evindesin bunu avantaja çevir. Başarılar

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ben senin yerinde olsam online dersi açıp bırakır giderim. Çünkü anlamadığın halde dinleyip zaman kaybetmeme gerek yok.

Aç dersi git kendin çalış İnternetten video izle MEB kitabından çalış test çöz, online dersi anlamıyorsan oturup vakit kaybetmene gerek yok.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ben geçen sene girdim eve geliyodum youtubedan tekrar izliyodum anca öyle biraz anlıyodum sonra test falan öyle yani ama 350 aldım :)
2020'de girdiysen sınava gene iyi puanın,o kadar kötü değil.

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
deneme çözmelisin bende geçen sene girdim ikinci dönem okul kapanınca günde 1 deneme çözdüm sonuç fen lisesi 454 puan

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Geçen sene bende girmiştim 442 puan aldım ama sana tavsiyem bilgisayar ve telefonu kesinlikle bırakmalısın, konuları düzenli olarak tekrar et,zaten fazla zamanın kalmadı sürekli test çöz ve haftada en az 3 deneme yapmaya çalış ve son 1 ay kala günde en az 2 deneme çözmelisin.Şu dönemde evindesin bunu avantaja çevir. Başarılar
Telefonu bırakmasına gerek var mı ki ben günde neredeyse 5 saatten fazla laptoba bakıyordum karantina döneminde(dersler hariç) ve %1.22 ye girdim

Top Bottom