Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Her konuyu tam olarak anladığından emin olana kadar o konuyu bırakma. Kitap oku, test çöz.
Konu anlatımlarını internetten dinleyebilirsiniz ayrıca test kitabıda önerebilirim geçen sene yüzde 2 ik dilime girdim8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
çok teşekkür ederimNasıl çalışabileceğine değil de, sana ufak bir motivasyon verebilirim. Belki aklında yer eder ki bende etti. 8.sınıf inanılmaz kolay dostum. İnan bana inanılmaz kolay. Bunu şimdi anlamayacaksın. Bunu lisede anlayacaksın. Anladığında da eğer kendini iyi bir lisede bulamazsan dövünmeye başlayacaksın. Diyeceksin ki "ben malım." ve bu pişmanlık hissi o kadar kötü ki. Sana bunu anlatamam yaşarsan bilebilirsin. İnan bana yaşamanı istemem. Kimse yaşamamalı. 8.sınıfta derslerle kafayı bozmaya gerek yok. Sakin çalışırsan anlarsın. Umarım başarırsın ve seneye burada güzel bir konu daha açıp bize "başardım" dersin.
Aynen öyle 8. sınıfta neymiş gayet kolay şuan 9. sınıfım lise inanılmaz zor 8. sınıf ortalamam 98 ken şuan ortalamam 70 ve 1 zayıfım var o da lanet olası matematikNasıl çalışabileceğine değil de, sana ufak bir motivasyon verebilirim. Belki aklında yer eder ki bende etti. 8.sınıf inanılmaz kolay dostum. İnan bana inanılmaz kolay. Bunu şimdi anlamayacaksın. Bunu lisede anlayacaksın. Anladığında da eğer kendini iyi bir lisede bulamazsan dövünmeye başlayacaksın. Diyeceksin ki "ben malım." ve bu pişmanlık hissi o kadar kötü ki. Sana bunu anlatamam yaşarsan bilebilirsin. İnan bana yaşamanı istemem. Kimse yaşamamalı. 8.sınıfta derslerle kafayı bozmaya gerek yok. Sakin çalışırsan anlarsın. Umarım başarırsın ve seneye burada güzel bir konu daha açıp bize "başardım" dersin.
Geçen sene bende girmiştim 442 puan aldım ama sana tavsiyem bilgisayar ve telefonu kesinlikle bırakmalısın, konuları düzenli olarak tekrar et,zaten fazla zamanın kalmadı sürekli test çöz ve haftada en az 3 deneme yapmaya çalış ve son 1 ay kala günde en az 2 deneme çözmelisin.Şu dönemde evindesin bunu avantaja çevir. Başarılar8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
2020'de girdiysen sınava gene iyi puanın,o kadar kötü değil.Ben geçen sene girdim eve geliyodum youtubedan tekrar izliyodum anca öyle biraz anlıyodum sonra test falan öyle yani ama 350 aldım
deneme çözmelisin bende geçen sene girdim ikinci dönem okul kapanınca günde 1 deneme çözdüm sonuç fen lisesi 454 puan8. sınıfım ve online derslerden çok anlamıyorum nasıl bir şekilde ders çalışabilirim?
Telefonu bırakmasına gerek var mı ki ben günde neredeyse 5 saatten fazla laptoba bakıyordum karantina döneminde(dersler hariç) ve %1.22 ye girdimGeçen sene bende girmiştim 442 puan aldım ama sana tavsiyem bilgisayar ve telefonu kesinlikle bırakmalısın, konuları düzenli olarak tekrar et,zaten fazla zamanın kalmadı sürekli test çöz ve haftada en az 3 deneme yapmaya çalış ve son 1 ay kala günde en az 2 deneme çözmelisin.Şu dönemde evindesin bunu avantaja çevir. Başarılar