Geçen sene yüzde 9a giren biri olarak;
Sadece istediğin kadar çalış asla zorla çalışma, günde ye iç oyun oyna 1 saat bir soru hedefin olsun onu çöz. Örneğin 100 soru mu hedefin? Bir gün canın sıkılır 150 çözersin öbür gün 50 çözersin.
Unutma bu sınav, ucunda ölüm yok. Eğer sen LGS'den önce ki gece benim içim rahat diyebiliyorsan başarılı olacaksın demektir.
Ben geçen sene hiç çalışmadım, 395 aldım pişmanım.
okyanus yayınlarını al eğer ki iyiyim fende diyorsan üst düzey tarzı bi kitabı vardı o kitabını alırsın
Fides Mentor kitabını kesinlikle al geçen seneye nazaran söylüyorum çok kaliteli
onun dşında yayın olarak
isem
nirvana
madalyon al
Matematiğe çalışmama rağmen çok zor geldi üstelik en zor lgs buydu en fazla puan 2020 lgs de gitti bilmem farkında mısınız? Genel olarak matematikten 1 sorudan atıyorum 5 puan gidiyorsa bu yıl 10-11 puan gitti çünkü en fazla ve gereğinden çok çok fazla yanlış 2020 lgs de yapıldı tüm öğrencileri için aynı
Zor kaynaklar:
okyanus master
palme enerji
editör
mozaik
ankara
Orta kaynaklar:
Hız uzman serisi
gezegen
muba
basit kaynaklar:
karekök
hız(normal)
okyanus classmate
tonguç
dijitalim.com diye bir site var. orda mozaik falan yayınlarının birsürü kitabu var. oradan bakabilirsin.
geçen sene tüm şehirlerin meb bizlere ilk dönemle ilgili çalışmalar yolladı. onları çöz.
her senenin örnek sorularını çöz. aylık oılarak örnek soru atıyor meb. onları mutlaka çöz.
tavsiyem, bir adet orta bir adet zor bir adet basit kaynak al.
zor olarak okyanus master al kesinlikle. orta olark muba öneririm. basit olarak da hız al.
basitten zora doğru çalışmalarını yap.
günde 10 paragraf ve 2-3 mantık sorusu çöz. paragraf kitabı olarak da okyanus master, hız, gezegen madalyon, vs çok kitap var. onlardan çöz.
Tabikide bırakması gerek benim kastettiğim oyun oynamamalı ve ayrıca telefon ve bilgisayar kafayı çok meşgul ediyor (kişiden kişiye değişebilir)ve ayrıca bu seneki öğrenciler hiç okula gitmedi onların durumu daha kötü