burda lgs öğrencisi olduğunu düşünmüyorum. kendin araştırıp bulman lazım.Videonun yarısında like dilenmeyen, boş yapmayan ve reklam yapmayan. Aşırı verimli hocalar varmı youtubeda? Varsada hangi dersler için hangi hocalar en iyisi?
Zaten yaş ortalaması olarak %65 18 yaşının üstündedir ve geriye kalan %26 ise lise kısımı desek %9 15 yaş altı desek o %9'unda %3'ü sınavı paranoya derecesinde büyütüp şimdiden hocaları bulan kısım desek 65K forumda anlık çevrim içi insan var desek max 6k minimum 2k yaşıt tavsiye verebilecek varburda lgs öğrencisi olduğunu düşünmüyorum. kendin araştırıp bulman lazım.
Anlık 3000 kişi 353 de üye var onu ne yapcazZaten yaş ortalaması olarak %65 18 yaşının üstündedir ve geriye kalan %26 ise lise kısımı desek %9 15 yaş altı desek o %9'unda %3'ü sınavı paranoya derecesinde büyütüp şimdiden hocaları bulan kısım desek 65K forumda anlık çevrim içi insan var desek max 6k minimum 2k yaşıt tavsiye verebilecek var
En doğrusu hocam. Ben lgs sürecinde günü gününe kitap tekrarı ve günlük 100 soru ile kadıköy anadoluya girdim. Çok büyütmeyin lgsyi. Adam gibi 2 mat kitabı ve günlük paragraf ile yapamayacağınız şey yok.Ben de LGS öğrencisiyim de hiç internetten çalışmıyorum.
harbi tonguç zaten videonun yarısında boş yapıyor tonguçta gibipte öne çıkan ''hocam sınavdan 90 aldım, 100 aldım'' mesajlarının bot olduğundan o kadar çok eminimkipartikül matematik adamdır hocam tonguç dinlemeyin rezalet bir kanal
partikül matematiği bir deneyeceğim saolpartikül matematik adamdır hocam tonguç dinlemeyin rezalet bir kanal
çok temel anlatıyor onun yüzünden sınavda 40 almıştım.partikül matematik adamdır hocam tonguç dinlemeyin rezalet bir kanal
Sınava Tonguç mu girmişti?çok temel anlatıyor onun yüzünden sınavda 40 almıştım.
çok temel anlatıyor onun yüzünden sınavda 40 almıştım.
Onun yüzünden değil. O kanalı izleyip o kanala güvendiğinden ve tonguçun kötü anlattığından herkes hem fikir herhalde.çok temel anlatıyor onun yüzünden sınavda 40 almıştım
kesinlikle katılıyorumEn doğrusu hocam. Ben lgs sürecinde günü gününe kitap tekrarı ve günlük 100 soru ile kadıköy anadoluya girdim. Çok büyütmeyin lgsyi. Adam gibi 2 mat kitabı ve günlük paragraf ile yapamayacağınız şey yok.