O OxyVee 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 426 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim Talha 14 Mayıs 2021 #1 arkadaşlar bu sene sınava giricem adres aldırmak istiyorum başka illere ama bunu lgsden sonra yapabiliyormuyuz bilgisi olan var mı?
arkadaşlar bu sene sınava giricem adres aldırmak istiyorum başka illere ama bunu lgsden sonra yapabiliyormuyuz bilgisi olan var mı?
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 14 Mayıs 2021 #2 OxyVee yazmış: arkadaşlar bu sene sınava giricem adres aldırmak istiyorum başka illere ama bunu lgsden sonra yapabiliyormuyuz bilgisi olan var mı? Devamı için tıklayın... Bunu buraya değilde eödev gibi sitelere sorman daha mantıklı olur.
OxyVee yazmış: arkadaşlar bu sene sınava giricem adres aldırmak istiyorum başka illere ama bunu lgsden sonra yapabiliyormuyuz bilgisi olan var mı? Devamı için tıklayın... Bunu buraya değilde eödev gibi sitelere sorman daha mantıklı olur.
O OxyVee 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 426 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim Talha 14 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AydinSahin yazmış: Bunu buraya değilde eödev gibi sitelere sorman daha mantıklı olur. Devamı için tıklayın... hocam eğitim kismi boşuna mı var
AydinSahin yazmış: Bunu buraya değilde eödev gibi sitelere sorman daha mantıklı olur. Devamı için tıklayın... hocam eğitim kismi boşuna mı var