LGS'ye 10 Gün Çalışıp 250 Alabilir miyim?

Merhaba ben bu yıl lgs sınavına giricem ve puanı düşük bir lise buldum sınava hiç çalışmadım 10 gun içinde 250 almak mumkunmu
hiç çalışmadım geçen sene derslerinde çoğunda uyuyordum hocalar hep şikayetçiydi 388 aldım sen a****** bile :D kalanı anladın

• Beğen
Reaksiyonlar: evet
şu muhteşem karma denemelerinden al.

konular aşağıda ingilizceyi geç diğer 5 dersi hergün bir ders şeklinde calış.
kalan 5 günün birinde genel tekrar yap.
diğer 4 günde karma denemeleri çöz yanlış yaptığın soruları kontrol edip tekrar çalış oraları
bu şekilde 300 puanı rahat geçersin.
1 hafta matematik çalıştım şimdi fen dersini bitiriyorum son konudayım diğerlerinide yapıp denemelere geçicem.
(başlayınca çalışma isteği geliyor eskiden kitabın kapağını açmıyordum ben)
2021_LGS_konu_listesi_revize.jpg

Merhaba ben bu yıl lgs sınavına giricem ve puanı düşük bir lise buldum sınava hiç çalışmadım 10 gun içinde 250 almak mumkunmu
normal ders durumuna bağlı ama derslerini çok salmamışsan alırsın herhalde çok düşük bir puan 250 o yaşta saldıysanda salma yeniden toparla kendini bu yaz çalış 9 a düzgün gir

ben 2 gün çalışıp 290 aldım eger ********** degilsen çok rahat alırsın

indir (2).jpg

ayn krdşm

Geçen sene sınava gram çalışmadım son 2 hafta prison break başlayıp onu bitrdim 340mı ne aldım Türkçe 15 net din inkılap ful fen 14 net matematik 1 net matematiğim olsa sosyale falan gidebilirdim

• Beğen
Reaksiyonlar: evet
Ben zamanında teoga hiç çalışmayarak 423 almıştım. Alırsın sende

Geri