Neler Yeni

Lgs'ye 10 gün kala fen ve ingilizce çalışsam faydası olur mu?

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
10 günde konu çalışmak uygun değil. Deneme çöz olabildiğince.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Nasıl çalışmaya başlayayım
Konuları iyice kavra ilk önce. 2-3 günde konuları halledersin tahminimce. Sonraki günde 1-2 kitap bitirsen rahatlarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her günde 1-2 tane deneme çöz tadından yenmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bence konuları Tonguç gibi yerlerden izleme çok üstünkörü anlatıyorlar detay yok. Sorulardada o detayları soruyorlar zaten.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Merhaba arkadaşlar konu eksiğim çok yok (neredeyse hiç yok) temelim sağlam tek zayıf olduğum 2 ders var fen ve ing onun haricinde diğer dersleri çok rahat yapıyorum lgsye 10 gün kaldı bu iksine 10 gün biyunca full çalışsam arayı kapatirmayimn
Hergun yatmadan önce mr jasmin kanalı var izle (ing için kelime ezberlemem çok onemli) yeter fen ise lgs hocam tekrar videoları atıyor onları izle

Aware

80+ Silver

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Nerdeyse full yapanlar bile ingilizceden soru kaçırabiliyor dikkat ve bilgi gerektiriyor hepsi çok önemli.
Her ders çok önemli tabii ki ancak İngilizce mantıklada biraz yapılıyor ondan dedim.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkiside kolay dersler. Fende konu anlatımı izleyerek sonra test falan çözerek yaparsın. İngilizcede ise kelime ezberleme yapsan yeter, zaten Fen daha önemli.

Aware

80+ Silver

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nerdeyse full yapanlar bile ingilizceden soru kaçırabiliyor dikkat ve bilgi gerektiriyor hepsi çok önemli.
Ben ingilizceden 1 soru kaçırmıştım bakın hatta dinden de 2 tane kaçırmıştım . Dikkatsizlik kaynaklı kafam başka yerlere gidiyordu sınavın ortasında doğancının teki son ses müzik açıp geçmişti camlar da açıktı sonra tüm sınav boyunca kafamın içinde çaldı şarkı . Sonra dikkatim iyice dağıldı edebiyattan da bir tane kaçırdım . Sayısal kısımda hiç sıkıntı olmamıştı ama

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
10 günde ingilizceyi yapmasına yaparsında fenin eksik kalır ben teogla geçen birisi olarak şuan puana en çok hangisi etki ediyor bilmiyorum ona bir bak fen yada ingilizce hangisinin etkisi daha fazlaysa ona odaklan ona çalış bence

Top Bottom