Neler Yeni

LGS'ye 2 ay kala çalışmaya başlarsam iyi bir lise kazanabilir miyim?

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Merhabalar LGS'ye 2 ay kaldı fakat ben eşeklik yapıp 2 ay kala çalışmaya başladım :) 2 ay kala 410-420 puanlık anadolu lisesi kazanabilir miyim? Ne yapmam gerek? (çalışmaya yeni başladım demekten kastım, çalışıyordum fakat bir programım yoktu ve çok da soru çözmüyordum.)

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Merhabalar LGS'ye 2 ay kaldı fakat ben eşeklik yapıp 2 ay kala çalışmaya başladım :) 2 ay kala 410-420 puanlık anadolu lisesi kazanabilir miyim? Ne yapmam gerek? (çalışmaya yeni başladım demekten kastım, çalışıyordum fakat bir programım yoktu ve çok da soru çözmüyordum.)
Kazanırsın bende 3 2.5 ay kala başladım hiç bir konum tam değildi en baştan başladım şuan fena değilim benim hedefimde %6 dilimli sosyal bilim lisesi var sen düzenli çalışırsan, daha cok soru vs. Cözersen kazanırsın

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Kat sayılar arttı az yanlış yaparsan sıkıntı olmaz. (anlamadıklarını boş bırak o anlamda dedim)

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben 2. dönemin başında ciddiye almaya başladım ve 482.53 puan aldım. Eğer ki temelin varsa sadece pratiğe ihtiyacın varsa hâllolur. Tavsiyem bu saatten sonra bol bol soru çöz ve yapamadıklarını arkadaşlarınla yahut hocalarınla paylaş. Bu dediklerimi yaparken günde 20 soru paragraf çöz ya da 45 dakika kadar kitap oku. Bunları bence yatmaya yakın yaparsan hem biraz dinlenmiş olursun.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kazanırsın bende 3 2.5 ay kala başladım hiç bir konum tam değildi en baştan başladım şuan fena değilim benim hedefimde %6 dilimli sosyal bilim lisesi var sen düzenli çalışırsan, daha cok soru vs. Cözersen kazanırsın
İstanbul'da yaşıyorum Şişli'de 400 puanla alan bir okul var orayı istiyorum. Arkadaşlarım yaparsın zor değil falan diyorlar ama ben çok korkuyorum :D

cemtastan2301

80+ Gold
Konuların tamsa eğer çalışırsan kazanabilirsin ama eksik konun varsa 2 ay biraz az bir süre.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
İstanbul'da yaşıyorum Şişli'de 400 puanla alan bir okul var orayı istiyorum. Arkadaşlarım yaparsın zor değil falan diyorlar ama ben çok korkuyorum :D
Yaparsın bol bol kitap oku, yeni nesil soru çöz, deneme çöz vs.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Moralinizi bozmak istemem ama çok sıkı çalışmanız lazım tüm konuları anlayıp yeni nesil soruları çözebilmek için.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Konuları öğrendikten sonra her gün denemelere başla. Ben de karantina başlayınca adam akıllı çalışmaya başlamıştım. son 2 ay günde bazen 2 bazen 1 deneme ve toplam en az 200 soru ile çalışmayı bitirmeye çalışıyordum.

İkinci olarak heyecanını sınavda kontrol etmeyi öğren. günde 500 soru çözen arkadaşım vardı benden düşük yaptı.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Konuları öğrendikten sonra her gün denemelere başla. Ben de karantina başlayınca adam akıllı çalışmaya başlamıştım. son 2 ay günde bazen 2 bazen 1 deneme ve toplam en az 200 soru ile çalışmayı bitirmeye çalışıyordum.

İkinci olarak heyecanını sınavda kontrol etmeyi öğren. günde 500 soru çözen arkadaşım vardı benden düşük yaptı.
peki sence bilgisayardan nasıl uzak durabilirim? Ders çalışırken aklım hep bilgisayarda kalıyor. Bitsin de oyun oynasam misali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom