Neler Yeni

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
LGS'ye girmiş biri olarak: Gram çalışmadım, 410 puan aldım.

Ama bu, sen de çalışmasan bu kadar puan alırsın demek değil. Senin gireceğin ile benim girdiğim sınavların soruları, ders konuları farklı. Onlardan önce, ikimizin anlama ve yetenek kapasitesi farklı. Yani 5 ay içinde çalışıp/çalışmayıp 450+ puan almak sana bağlı bir şey. Eğer sayısal zekan zaten iyiyse, konuları tekrar etmeden veya test çözmeden şakır şakır anlıyorsan ne güzel. Ama sayısal zekan iyi değilse, tekrar ve soru çözümü yapman gerekiyorsa oturup çalışman lazım. Hiçbir şey için geç değildir (sınava son bir gün kala hariç :D).

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
Yeni nesil soru dedikleri şeyin kulağı tersten göstermekten pek farkı yok. Şekillerle göz korkutuyor ama mantığını oturttun mu gerisi çok kolay geliyor. Sadece yorum yeteneiğini geliştirmen lazım.
dediklerin yks içinde geçerli mi? Sorular bayağı uğraştırıcı gibi gözüküyor çünkü.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
@Ayrton neden güldünüz yorumuma. Yanlış ve saçma bir şey mi söyledim?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?
kesinlikle başarırsın ben 8 de hiç umursamadım inanmayacaksın ama sadece 1 hafta çalışarak 360 aldım 1 hafatada bu puan tabi puan arttıkça zorluk artıyor ama uğraşırsan yapılır ki ben hepsinde neredeyse full çektim sadece matematikte uğraşmak istemedim 2 soru çözüp çıktım o sorularım da dogru cıktı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
@Ayrton neden güldünüz yorumuma. Yanlış ve saçma bir şey mi söyledim?
Komiğime giden tek şey 410 puandı. Çalışmayarak bile olsa 450 altı puanlar çok kötü kalıyor iyi bir lise için tabii sınavın zorluğu da önemli.
Çalışmayarak alınan puanlar bence övünülmemeli buna gülüyorum sadece.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Komiğime giden tek şey 410 puandı. Çalışmayarak bile olsa 450 altı puanlar çok kötü kalıyor iyi bir lise için tabii sınavın zorluğu da önemli.
Çalışmayarak alınan puanlar bence övünülmemeli buna gülüyorum sadece.
Övünmek için yazmadım zaten. Arkadaş LGS'ye girenler nasıl çalıştı kaç aldı diye sormuş ben de kendi cevabımı verdim. Üstelik çalışmayarak bile 450 puan altı kötü olmuyor, abartmayın. Özellikle LGS'ye uzaktan eğitim sürecinde girdiyseniz. Bunda da gülünecek bir şey göremedim ben açıkçası :D.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kanka kimseyi dinleme yapıştır düzenli ders programı kur kendine aban yani öyle söyliyim çok rahat yaparsın

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?
Zor knk ama yaparsın

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,700
İsim
Mert Metshi
denemelerde bende düşük alıyordum

Top Bottom