🔥İndirim 💥 Lian Li Çakması Ters Bıçak 4'Lü Kontrolcülü Fan Seti LS300 979 TL💥

Ben geçen hafta aldım bu fanlardan. Öncelikle görseldekinin aynısı gelmiyor benzeri geliyor :D Fiyata gelecek olursak bedava. Ses olarak tahminimden daha iyi, motor gürültüsü ve rezonans sesi yok. Hava akışı ise Dragos yanlış vermiş Çin'de falan satılan bir fan bu galiba 58 CFM + 2 küsür statik basınca sahip.

Böyle fan alacaksanız birbirine geçmelilerden alın kablo karmaşası aza iniyor. Geçen yaz temudan 3x aliexpresten 6x almıştım hala kullanıyorum. Teucer marka.

1756653651534.webp

Fiyatı artmış 1075 olmuş.
Kendi sitesi 946 Tl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben geçen hafta aldım bu fanlardan. Öncelikle görseldekinin aynısı gelmiyor benzeri geliyor :D Fiyata gelecek olursak bedava. Ses olarak tahminimden daha iyi, motor gürültüsü ve rezonans sesi yok. Hava akışı ise Dragos yanlış vermiş Çin'de falan satılan bir fan bu galiba 58 CFM + 2 küsür statik basınca sahip.
Senin fanlar max kaç rpm dönüyor kanka . Bende 1600 dönüyor . Kontrolcü kullanmadım

Kendi sitesi 946 Tl

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin fanlar max kaç rpm dönüyor kanka . Bende 1600 dönüyor . Kontrolcü kullanmadım
1850 RPM falandı galiba. Bende nedense fanlar 4 pin PWM olmasına rağmen DC modda kontrol edilebiliyorlar garibime gitti :D

Phanteks xt pro ultra kasanın alt tarafına 3 adet birini de egzos üstüne takmayı düşünüyorum yani gereklimi yada bir faydası olur mu onda kararsız kaldım.

Geri