LİAN Lİ DAN CASE A3 ALINIR MI?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
5000

Bu kasa alınır mı?
Bu kasa için kaliteli çok da pahalı olmayan sessiz renkli fan önerir misiniz.
Bileşenlerin hiçbirinde rgb yok bari fanlar rgb olsun istiyorum.

Sistemim;
-Msı rtx 3080 ventus plus
-corsair rm750e
-thermalright pearless assassin 120 se hava soğutucu.

Eğer farklı bir kasa öneriniz olur ise kasanın yerden yüksekliği MAKS 35CM olması ve sistemimle uyumlu olmasını istiyorum.

Bu kasa alınır mı?
Bu kasa için kaliteli çok da pahalı olmayan sessiz renkli fan önerir misiniz.
Bileşenlerin hiçbirinde rgb yok bari fanlar rgb olsun istiyorum.

Sistemim;
-Msı rtx 3080 ventus plus
-corsair rm750e
-thermalright pearless assassin 120 se hava soğutucu.

Eğer farklı bir kasa öneriniz olur ise kasanın yerden yüksekliği MAKS 35CM olması ve sistemimle uyumlu olmasını istiyorum.
Hocam güzel kasa anakartınız nedir acaba . Birde neden bu kadar küçük kasa seçtiniz sistemi çok göstermez bu kasa . ETS oynuyorum birazdan döneceğim 🙂

Hocam güzel kasa anakartınız nedir acaba . Birde neden bu kadar küçük kasa seçtiniz sistemi çok göstermez bu kasa . ETS oynuyorum birazdan döneceğim 🙂
Hocam görselle anlatsam daha iyi olur.
IMG_0186.webp

Kasamı masanın üstüne koymak istiyorum ama masam eski tip raflı masa olduğundan dolayı küçük ama matx kasa tercih etmem gerekiyor.
Anakartım Asrock A620M-HDV

Hocam görselle anlatsam daha iyi olur. Alıntıyı görüntüle

Kasamı masanın üstüne koymak istiyorum ama masam eski tip raflı masa olduğundan dolayı küçük ama matx kasa tercih etmem gerekiyor.
Anakartım Asrock A620M-HDV
Hocam üst tarafı çıkartabilirsiniz 😄 . Çıkartamam diyorsanız attığınız kasa olur ama yani güççücük durur . Mesela attığım fotoda üstte yer kaplayan ahşap vardı aldım elime şarjlıyı çıkarttım komple . Yazın zaten değişecek bir masa ama beni üzmüyor sağolsun .

Ekler

• IMG_20250510_020617.webp
    IMG_20250510_020617.webp
    331.7 KB · Hit: 62
Geri