Yardım Lian Li Galahad II Trinity Performance vs LCD SL-Infinity – Hangisi Alınmalı?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
15000
Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm modelinin fiyatını çok uygun görünce sipariş verdim. Aslında kafamdaki ürün, Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity modeliydi. Ancak internette bazı kullanıcı yorumlarında, bu serinin kronik sorunlar yaşadığını ve çok kez bozulduğunu okudum. Bu doğru mu? Ayrıca, ekstra para vererek ekranlı modeli almak gerçekten değer mi?

İşlemcim AMD Ryzen 9 9700X ve şu anda Thermalright PA120 kullanıyorum. Ancak hem boşta hem de oyunlarda sıcaklık değerlerinden memnun değilim. 4K oyunlarda 75°C, 1080p'de ise 60°C civarında çalışıyor. Bu yüzden soğutucumu değiştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. <3

kronik sorunlu olduğu doğru. ama trinity olan modelinde sorun var. LCD olan temiz. Trinity'nin pompası sesli çalışıp bir süre sonra bozulmuş baya kişide. direkt iade et LCD olanı al.

Yanlış bilmiyorsam Lian Li o bahsettiğiniz sorunlu modelleri toplattı veya değiştirdi diye biliyorum. Reddit'te bu konu ile alakalı paylaşımlar mevcut. Kendimde 2024 Ağustos tarihinden beri Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO 360mm modelini kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri