Çözüldü✓ Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4K gaming gecesi alınır mı

BitByAli

80+
Reaksiyon skoru
18
Hocalarım kasa goruntu çok hoşuma gitti 4k fiyatı var yeni bir kasa sanırım hiç 5k altına düşmemiş tam olarak bir yorum detaylı özelliklerine de erisemedim. Sizce bu kasa alınır mi 4k için ideal mıdır yoksa aynı fiyata daha iyi kasa alabilir miyim? 9060 xt 16 GB ekran kartım var h610m-k anakartim var uyumlu olur mu yorumlarınızı bekliyorum

Hocam ben de 9060 xt 16 GB var 300mm PSU 12 ya da 14mm anakart h610m-k var uyumlu mudur sence ben baktığımda uyumlu gösteriyor ama sistemi toplaması uğraştırirken derken anlamadım tam kusura bakmayin

Hocam ben de 9060 xt 16 GB var 300mm PSU 12 ya da 14mm anakart h610m-k var uyumlu mudur sence ben baktığımda uyumlu gösteriyor ama sistemi toplaması uğraştırirken derken anlamadım tam kusura bakmayin
Uyar

kasa kompakt bir kasa psu desteği 160mm onun dışında e atx anakart desteklemiyor ama çok güzel tasarlanmış piyasadaki tüm ekran kartları sığar kasaya sorun yaşamazsın boyutu da küçük olduğu için termal değerleri çok iyi sıcaklık testlerinde en üst sıralarda bir kasa. Küçük olduğu için sistemi toplarken kablolama kısmında biraz daha uğraşabilirsin.

Çok teşekkürler hocam herkese modüler PSU bir nebze azaltır gibi düşündüm o zaman önemli oluyor o detay kablolamada

Hocalarım kasa goruntu çok hoşuma gitti 4k fiyatı var yeni bir kasa sanırım hiç 5k altına düşmemiş tam olarak bir yorum detaylı özelliklerine de erisemedim. Sizce bu kasa alınır mi 4k için ideal mıdır yoksa aynı fiyata daha iyi kasa alabilir miyim? 9060 xt 16 GB ekran kartım var h610m-k anakartim var uyumlu olur mu yorumlarınızı bekliyorum

Mükemmel bir kasa. Çok araştırmıştım almadan önce. Ben abisi olan modeli kullanıyorum ama alacağım kasa 207 modeldi. O modelin de fanları mükemmel. Hava akımı mükemmel. Asla asla üzmez.

Hocam 1-1.5 aydır kullanıyorum herhangi bir ses ve problem yok gayet iyi

Hocam ilk başta kurduktan sonra çalıştırınca banada çok fazla gelmişti. Yakınımda tuttuğum içinde daha da rahatsız ediyordu fakat fanları bios üzerinden kontrol edebiliyor ikili olarak hem alt tarafı hemde ön tarafı bu sayede rpm düşürdüm şu an işlemci fanı ile aynı sese ayarladım hâlâ iyi bir performans verdiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,759
Üyeler
184,494
Son üye
Şimşek41
Geri