Lian Li O11 Dynamic Evo Kasa Alınır Mı?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Sarı sitede kutusu acilmis 0 buldum 4k istiyor, ikinci elini de satiyor ayni kisi ona da 3k istiyor sizce mantıklı mı?
(Link paylasmak yasak mi bilmiyorum o yuzden paylasmadim)

Sarı sitede kutusu acilmis 0 buldum 4k istiyor, ikinci elini de satiyor ayni kisi ona da 3k istiyor sizce mantıklı mı?

Galiba aynı kasalar 9 adet fan taktım gayet iyi kasa cidden kaliteli ve ağır

Galiba aynı kasalar 9 adet fan taktım gayet iyi kasa cidden kaliteli ve ağır
fiyat için birsey diyemem, ama kalıte olarak iyidir lianli abimiz.:)
Aradigim ozellikte kasalar 7k üstü olunca ikinci ele yöneleyim dedim.Bu modelin de + yanı istersek ek kit alıp önünü de mesh yapabiliyoruz ve bu benim cok hosuma gitti.Normalde 6500D airflow dusunuyordum ama asiri pahali ve incelemekerine baktigimda dandik mal kullandklarini fark ettim.O yuzden sari siteden lian li alacagim gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@jombo @K1dot @shankar1 hocamlar ne dusunuyosunuz

sahibinden kasa alcaktım param güvende ile gönderilmiyor sıfır fiyatı onun 10k falan degil mi yani 4k ne kadar güvenilir

çok iyi kasadır fakat soketlerini kontrol etmek lazım.

Aradigim ozellikte kasalar 7k üstü olunca ikinci ele yöneleyim dedim.Bu modelin de + yanı istersek ek kit alıp önünü de mesh yapabiliyoruz ve bu benim cok hosuma gitti.Normalde 6500D airflow dusunuyordum ama asiri pahali ve incelemekerine baktigimda dandik mal kullandklarini fark ettim.O yuzden sari siteden lian li alacagim gibi.

Kasa tek eksi denebilecek yönü arka egsoz fan yeri yok ama 9x9cm fan oraya oluyor. Ama gerek varmı desem gerek yok alttan yandan fanlar hava basıyor üst 3 havayı dışarı atıyor toz filtresi harika neredeyse hiç toz almıyor içine hepsi filtrelere takıyor.

Dikey ekran kartı aparatı falan alınıyor sonradan ama gerek duymadım ön mesh panelde aynı şekilde

sahibinden kasa alcaktım param güvende ile gönderilmiyor sıfır fiyatı onun 10k falan degil mi yani 4k ne kadar güvenilir
çok iyi kasadır fakat soketlerini kontrol etmek lazım.
Ankarada oldugum icin gidip kontrol edebilirim aslinda
sifir fiyati 7500 lira

Satıcı yorumlarına da baktım sıkıntı yaşayan olmamış

güzel kasa soketlerde bir sorun yoksa alabilirsin bir de fanla döşedin mi mükemmel olur

Güzel kasa ama havasız hissi veriyor fiyatıni bilmiyorum muhtemelen (fiyatı yüksektir)fiyatına göre ben almazdım

Güzel kasa ama havasız hissi veriyor fiyatıni bilmiyorum muhtemelen (fiyatı yüksektir)fiyatına göre ben almazdım
Hocam ne onerirsin peki?
Böyle fan yuvası fazla önü dışında 360mm sıvı soğutma destekleyen ve biraz da elit görünümlü(zoko,rajintek ürünleri biraz kötü geliyor gözüme) bir kasa var mıdır?

Hocam ne onerirsin peki?
Böyle fan yuvası fazla önü dışında 360mm sıvı soğutma destekleyen ve biraz da elit görünümlü(zoko,rajintek ürünleri biraz kötü geliyor gözüme) bir kasa var mıdır?
Mag r100 var kanka

Nzxt ler var

Ben önden fan seviyorum aslinda ya akvaryum yaparsam aşırı para harcarim ledli ekran felan yaparim diye hic girmiyorum o topa kesin lianli gostergeli fan felan alırım ben durmam

Mag r100 var kanka

Nzxt ler var

Ben önden fan seviyorum aslinda ya akvaryum yaparsam aşırı para harcarim ledli ekran felan yaparim diye hic girmiyorum o topa kesin lianli gostergeli fan felan alırım ben durmam
Hocam ekstra kit ile önünü mesh yapabiliyoruz bunu o ozellik cok hosuma gitti.O yuzden ekstra gorsellikle ugrasacagimi dusunmuyorum.
mag pano 100ri da begenemedim nedense
NZXTler de asiri pahali
Bi de hocam bunlardan farkli bir model ama corsair frame 4000dyi de cok begendim biliyor musun o kasayi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,296
Üyeler
192,272
Son üye
gokayelmutabıg
Geri