byraktar0707
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- aydın bayraktar
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
LIAN LI Lancool II Mesh RGB beyaz LAN2MRW sertleştirilmiş cam ATX gövde – beyaz renk Lancool II file RGB beyaz – LAN2MRW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LIAN LI Lancool II Mesh RGB beyaz LAN2MRW sertleştirilmiş cam ATX gövde – beyaz renk Lancool II file RGB beyaz – LAN2MRW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Lian Li Lancool III RGB Beyaz Mid Tower E-ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantili
www.qp.com.tr
LIAN LI LANCOOL III MID-TOWER RGB BLACK E-ATX - PttAVM.com
LIAN LI LANCOOL III MID-TOWER RGB BLACK E-ATX KASA fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun!
www.pttavm.com
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var buradaki kasaları alıcak bütçem var yılın son haftasındayız yıl başından sonra ne olacak hiç bilmiyorum esas soru lian li II fiyat oratada lian li III almaya gerek varmı kasamda 3070 ti x tiro takılı kule tipi noctau d15 almayı planlıyorum diğer diğer kasaları ise tavsiye edildiği için koydum. Onları almam durumunda farklı soğutucular bakıcağım yaklaşık 1 haftadır başım ağrıdı
Şimdiden teşekkürler