Yardım Lian Li SL Infinity Fan Kontrolcü Sorunu

Yok malesef o yüzden yeni kontrolcü almam lazım. Ve kablo. Şimdi 2 seçeneğim var. 1. Si burda buldum ama teslimat tarihi dediği zamada geliyor mu acaba ve güvenilir mi? https://www.jumbum.com.tr/12SLIN-CONT3W?search=Lian li control&description=true

2. Seçenekte benim kasa lianli dynamic evo rgb modeli bunun alt üst yan 140 x3 fan destekliyor ama egzos fan 120 yazıyor sitede garip şekilde. O yüzden 1 adet 120 fan alacam. Bunu alıp içinden kontrolcü ve kabloda çıkıyormuş ama 140 uyumlu mu bilmiyom ama bunu alıp 2 tane fanı satıp kontrolcü ve kabloları ve 1 adette lazım olan 120 fanı almak mı daha mantıklı? https://www.incehesap.com/lian-li-u...beyaz-kasa-fani-g99-12slin3w-00-fiyati-56830/
Adamlar fanla gelen kabloları çıkarıp kontrolcünün içine tepmişler olaya bak :D Bana kalırsa normal ARGB bir hub alıp anakarta bağlayıp geçin. 2600 TL çok fazla bence.

Adamlar fanla gelen kabloları çıkarıp kontrolcünün içine tepmişler olaya bak :D
Aynen. Yukarıda yazdığım 2 seçenekten hangisi mantıklı sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar fanla gelen kabloları çıkarıp kontrolcünün içine tepmişler olaya bak :D Bana kalırsa normal ARGB bir hub alıp anakarta bağlayıp geçin. 2600 TL çok fazla bence.
Birde incehesap linkine bakar mısın aynı kontrolcü demi. Ben baktım aynısı duruyor. Üstünde yazanda aynı kablolarda aynı 3x 120 mm fan alınca geliyor yanında

Aynen. Yukarıda yazdığım 2 seçenekten hangisi mantıklı sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde incehesap linkine bakar mısın aynı kontrolcü demi. Ben baktım aynısı duruyor. Üstünde yazanda aynı kablolarda aynı 3x 120 mm fan alınca geliyor yanında
Vallaha V2 yazmışlar ama emin olamadım net bir şey söylemeyeyim

Vallaha V2 yazmışlar ama emin olamadım net bir şey söylemeyeyim
V2 yazmışlarda hocam da aynısı soketlerine kadar hatta. Benim dediğim kontrolcülerin üstünde infinity yazıyor direk. Ve soketleri dediğimiz gibi 7 pin v2 ye baktım oda aynı ki o v2 piyasada yok sanırım bulamadım

Geri