Lian li 140 mm Sl fanlar için Lian Li kontrolcü lazım nerden bulabilirim? Güvenilir
Buraya baktımda bulamadım stokta yok diyor![]()
Lian Li PC Aksesuarları - Kasa, Dikey Ekran Kartı ve Daha Fazlası
Lian Li PC aksesuarlarıyla bilgisayarınızı en üst seviyeye taşıyın. Uygun fiyatlarla kasa, dikey ekran kartı ve daha fazlasını hemen inceleyin!www.incehesap.com
Burada olabilir
https://www.incehesap.com/lian-li-edge-psu-usb-hub-beyaz-fiyati-77452/ Bu var rgb. Kontrolcü diye geçiyor ama aynı zamanda da edge psu hub yazıyor![]()
Lian Li PC Aksesuarları - Kasa, Dikey Ekran Kartı ve Daha Fazlası
Lian Li PC aksesuarlarıyla bilgisayarınızı en üst seviyeye taşıyın. Uygun fiyatlarla kasa, dikey ekran kartı ve daha fazlasını hemen inceleyin!www.incehesap.com
Burada olabilir
Resmi satıcı bunlar diye biliyorum. Olsa burada olurdu.Buraya baktımda bulamadım stokta yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.incehesap.com/lian-li-edge-psu-usb-hub-beyaz-fiyati-77452/ Bu var rgb. Kontrolcü diye geçiyor ama aynı zamanda da edge psu hub yazıyor
Bu 2. Attığıma bakar mısın oda rgb kontrolcü sanırım ama sadece lian li edge psu ile mi çalışıyorResmi satıcı bunlar diye biliyorum. Olsa burada olurdu.
Sanmıyorum genel bir kategori yapıp orayı seçmişlerdir sadece.Bu 2. Attığıma bakar mısın oda rgb kontrolcü sanırım ama sadece lian li edge psu ile mi çalışıyor
Sitesinden bakıncada sanırım rgb şeyleri takılıyor emin olamadım anlamadığım için başka birşeye neye yarıyor bu anlamadımSanmıyorum genel bir kategori yapıp orayı seçmişlerdir sadece.
Sitesinden bakıncada sanırım rgb şeyleri takılıyor emin olamadım anlamadığım için başka birşeye neye yarıyor bu anlamadım
Ozaman başka bulabileceğim yer yok gibi bulamadım konrtolcü
Fan setlerinin içinde çıkıyor normalde, muhtemelen ona ek olarak almak isteyenler için tekli şekilde satıyor Lian Li bu fanları. Gereksiz maliyetli şeyler açıkçası.Ozaman başka bulabileceğim yer yok gibi bulamadım konrtolcü
Sl 140 mm aldım ama 3 lü satılmadığı için kontrolcü yokFan setlerinin içinde çıkıyor normalde, muhtemelen ona ek olarak almak isteyenler için tekli şekilde satıyor Lian Li bu fanları. Gereksiz maliyetli şeyler açıkçası.