Neler Yeni

Android lineageos Samsung a20s

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Halil İbrahim ÇAKIR
Cihaz: Samsung Galaxy A20s
Sürüm: Android 11

lineageos telefonuma en yüksek sürüm nasıl indirip kuracağım.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Knox sayacı el sallıyor. Bana ellersen garantini keserim diyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
A20s kastığı için şikayet etmek ama kimse bilmemek 2015 model A3 ile sürünen kardeşimi. (Zamanında ben sürünüyordum şuan kardeşim ama nedense pek Sürünüyormuş gibi bir etki göremedik. Her yere yetiyor mübarek)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Halil İbrahim ÇAKIR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A20s kastığı için şikayet etmek ama kimse bilmemek 2015 model A3 ile sürünen kardeşimi. (Zamanında ben sürünüyordum şuan kardeşim ama nedense pek Sürünüyormuş gibi bir etki göremedik. Her yere yetiyor mübarek)
İlk cümleden bir şey anlamadım

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Eski Samsung Galaxy akıllı cep telefonları, (Galaxy S6 ile Galaxy Note 4 ve öncesi) root gerektiren Triangle Away denen Google Play Store‘da ücretli olarak yer alan uygulama ile KnoX sayacını sıfırlayabiliyorsunuz.

Ancak Galaxy S7 ile Note 5‘ten itibaren Samsung, uygulamanın kullandığı açığı kapatmış durumda. Bu da demek oluyor ki, eğer bu telefonlardan birine sahipseniz (örneği Galaxy S9) ve sayacınız artmış durumdaysa malesef geri dönüşü yok.

Bu yüzden size önerimiz eğer yukarıda saydığımız (bkz.: KnoX sayacı arttığında) özellikleri kaybetmek istemiyorsanız asla cihazı modifiye etmeye kalkışmamanızdır.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Top Bottom