Neler Yeni

Linke tikladim Acilen Yardima Ihtiyacim var

Salihas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Emre Ağca
Birisi yardım edebilir mi ? Twitchde valiant key bekliyodum birisi kazandınız yazdı link attı ilk başta tıklamadım ama sonra nolcak diye tikladim sonra adama fake ? yazdım adam are you from turkey dedi ip adresimi yazdı bunlar problem değil ama sonra internetim gitti şimdi bu adam neler yapabilir ben ne yapmalıyım birisi acilen yardım edebilir mi
20200407_172343.jpg

Toroslu

80+ Bronze
Basit bir fishing'e bile yakalanmışsınız. Bilinçli bir kullanıcı olmak için çaba göstermenizi tavsiye ediyorum.
Bu arada artık ip adresinizi ele geçiren kişinin insafına kalmış durumdasınız. Sizin gibi davranıp üzerizine suç bile bırakabilir, bunu önlemek için siber suçlar bürosuna ekran görüntüleri ve kanıt teşkil edecek diğer verilerle şikayetçi olun.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
siber suçlar bürosuna git yoksa başına çok büyük dert olabilir

Salihas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Emre Ağca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basit bir fishing'e bile yakalanmışsınız. Bilinçli bir kullanıcı olmak için çaba göstermenizi tavsiye ediyorum.
Bu arada artık ip adresinizi ele geçiren kişinin insafına kalmış durumdasınız. Sizin gibi davranıp üzerizine suç bile bırakabilir, bunu önlemek için siber suçlar bürosuna ekran görüntüleri ve kanıt teşkil edecek diğer verilerle şikayetçi olun.
Şuan internet yok bilgisayarin fisini cektim benim yapcagim bisey yok mu büroya nerden şikayet edecegim

Salihas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Emre Ağca
siber suçlar bürosuna git yoksa başına çok büyük dert olabilir
gitmem mi gerekiyor sokağa çıkma yasağı var telefon açsam mail atsam ayrıca interneti kesti adam

Emreyey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Şahin
Ben kötü bi amaç için kullanılacagini düşünmüyorum :D seni korkutmuş canı sıkılmış olabilir. Böyle dedim diye kötü bi amaçla kullanmıycak anlamına gelmez dikkatli olmanı öneririm her şeye tıklama

Salihas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Emre Ağca
Ben kötü bi amaç için kullanılacagini düşünmüyorum :D seni korkutmuş canı sıkılmış olabilir. Böyle dedim diye kötü bi amaçla kullanmıycak anlamına gelmez dikkatli olmanı öneririm her şeye tıklama
interneti kesti benle bağlantısını nasıl koparırım

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Bu senin suçun olan bişey değil heryerde böyleleri var karakola gitmen en iyisi olacaktır

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salihas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Salih Emre Ağca
Bu senin suçun olan bişey değil heryerde böyleleri var karakola gitmen en iyisi olacaktır

karakola gittiğim zaman ne olucak ne yapmalıyım

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Bilgi vereceksin ne olduğuna dair siber suçlar kalan işi halledecek [emoji2371]

Top Bottom