Linke tıkladım javascript uyarı ekranı geldi.

oguz10

80+
Reaksiyon skoru
0
CS:GO oynuyordum takımımdaki adamın kaç saat oynadığını merak ettiğim için steam profiline girdim. Profilinde MAİN RANK(prntsc) yazıyordu tıkladım ve çığlık atan bir yaratık çıktı kapatmaya çalıştım kapanmıyor.
Oyundan çıktım bir baktım javascript uyarı ekranı gelmiş ok ve iptal tuşları vardı iptale basıyorum yeniden uyarı ekranı geliyor. Sonrasında ok a bastım tekrar çığlık atmaya başladı ve sustu. PC'yi kapayıp açtım. Virüs olma ihtimali var mı?
Forumda yeniyim yanlış yere konu açmış olabilirim kusura bakmayın

CS:GO oynuyordum takımımdaki adamın kaç saat oynadığını merak ettiğim için steam profiline girdim. Profilinde MAİN RANK(prntsc) yazıyordu tıkladım ve çığlık atan bir yaratık çıktı kapatmaya çalıştım kapanmıyor.
Oyundan çıktım bir baktım javascript uyarı ekranı gelmiş ok ve iptal tuşları vardı iptale basıyorum yeniden uyarı ekranı geliyor. Sonrasında ok a bastım tekrar çığlık atmaya başladı ve sustu. PC'yi kapayıp açtım. Virüs olma ihtimali var mı?
Forumda yeniyim yanlış yere konu açmış olabilirim kusura bakmayın
Screenshot atabilir misiniz? Birde size bir önerim bilmediğiniz bir linke girmeden önce wheregoes.com sitesini kullanmanız.

Javascript uyarı ekranını kapattıktan sonra birdaha çıkmadı o yüzden ekran görüntüsünü alamadım.
Linki bilmiyordum yazının içine link ekleniyormuş yazının üstüne basınca prntsc sitesine atacak sandım ama linkini bilmediğim bir yere attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam profiline virüslü bir link koyulabilir mi?

Javascript uyarı ekranını kapattıktan sonra birdaha çıkmadı o yüzden ekran görüntüsünü alamadım.
Linki bilmiyordum yazının içine link ekleniyormuş yazının üstüne basınca prntsc sitesine atacak sandım ama linkini bilmediğim bir yere attı.

Steam profiline virüslü bir link koyulabilir mi?
Ne olur ne olmaz siz şifreyi yenileyin.

şundan çıktı bulabildim fotoğrafını googleda

Ekler

• hata.jpg
    hata.jpg
    8 KB · Hit: 58
Sonsuz JavaScript döngüsü. :)

Sorun olduğunu sanmıyorum. Ufak bir şaka diyelim. :)

Virüs, zararlı durumu ile zerre alakası olduğunu sanmıyorum. Sanmak değil, alakası bile yok.

Ben borsayla ilgileniyorum bu bilgisayarımla yüklü miktarda da para var ne yapmamı önerirsiniz içim rahatlasın.

Teşekkür ediyorum herkese akşam akşam adrenalin tavan yaptı salaklığım yüzünden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,563
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri