Neler Yeni

Linkin Park From Zero albümü leaklendi

Reav

80+ Silver
Leaki paylaşmak istedim arkadaşlar internette bulmak pek kolay değil şarkılar ve albüm güzel olsada sevemedim ben grubun bu halini..

• Beğen
Reaksiyonlar: java

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bahadır BABUR
Anlıyorum heyecanını ama doğru değil be kanka :(
Dinlemedim ve resmi olarak çıkana kadar dinlemeyi düşünmüyorum ama bir linkin park hayranı olarak şunu söyleyebilirim ki ben de çok önyargılıydım Emilynin gelmesine. Ama paylaşılan üç şarkının ikisi çok güzel. Utana sıkıla bu şarkıların iyi olduğunu söylüyorum, her ne kadar sonuna kadar Chester desem de. Linkin Park olarak değil de başka bir grup olarak dinlenilmesi taraftarıyım. Eski şarkılar hissedilerek yazılıp okundu o yüzden o tadı kimse veremez zaten. Ki eski şarkıların yeni konser versiyonlarında ses çok güzel olsa da ruhun eksik olduğu hissediliyor. Bambaşka bir grup olarak lütfen tekrar değerlendir ve lütfen tekrar bir yorum yap benim için. Ona göre albüme yükseleceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

Reav

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlıyorum heyecanını ama doğru değil be kanka :(
Dinlemedim ve resmi olarak çıkana kadar dinlemeyi düşünmüyorum ama bir linkin park hayranı olarak şunu söyleyebilirim ki ben de çok önyargılıydım Emilynin gelmesine. Ama paylaşılan üç şarkının ikisi çok güzel. Utana sıkıla bu şarkıların iyi olduğunu söylüyorum, her ne kadar sonuna kadar Chester desem de. Linkin Park olarak değil de başka bir grup olarak dinlenilmesi taraftarıyım. Eski şarkılar hissedilerek yazılıp okundu o yüzden o tadı kimse veremez zaten. Ki eski şarkıların yeni konser versiyonlarında ses çok güzel olsa da ruhun eksik olduğu hissediliyor. Bambaşka bir grup olarak lütfen tekrar değerlendir ve lütfen tekrar bir yorum yap benim için. Ona göre albüme yükseleceğim
Hocam maalesef nesnel bir eleştiri yapamıyorum şuan biraz daha ılımlı olsamda başlarda çok sinirliydim emilyi hala sevmiyorum kadının kişiliği sorun benim için çok yapmacık geliyor ayrıca waiting for the end söylerken ağlıyordu ağlayabilirde ama hiç içten gelmiyor bana zamanında danny mastersonu savunması scientologist olması ve bu şarkıların 10 yaşında istismar edilmiş birine ait olması... Vesaire galiba hala biraz fazla doluyum ama şarkıların çok başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor şarkılar alternative rocktan biraz daha metale yaklaşmış hafif deathcore havası veriyor bazı şarkılar. Ancak chesterın 2015 2017 zamanlarındaki haliyle kadının sesini karşılaştırıyorlar adam zaten şarkı söyleyemecek duruma gelmek üzereydi ona rağmen söylüyordu mike ve diğerleri gerçekten biraz ilgilenselerdi chris cornellın intihar ettiği dönemde şuan bunu konuşmuyor olurduk zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok Emily olmuyor be Chester başkaydı.
Şuan ki Linkin Park bazı şeyler zamanında güzeldi lafının en güzel örneği olabilir maalesef..

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Burak
Leaki paylaşmak istedim arkadaşlar internette bulmak pek kolay değil şarkılar ve albüm güzel olsada sevemedim ben grubun bu halini..
Dinlemedim ama Linkin parkı uzun süredir dinler ve severim ama eskiden olduğu gibi içimde bir şeyleri tam manada hareketlendirmiyor diyebilirim gibi bakıp gorucez eskinin yerini elbette tutmaz

DogancanYr

80+ Bronze
Torrent sitelerinde bulunabilinir. Sadece Türk sitelerinde bulunmaz ve arama motorları indexlemez siteleri.

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav

Reav

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Torrent sitelerinde bulunabilinir. Sadece Türk sitelerinde bulunmaz ve arama motorları indexlemez siteleri.
10 15 dakika surf atınca buldum ama bakmak isteyen vardır bulamamıştır diye paylaşmak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom