Neler Yeni

Linkte belirttiğim RAM sistemimle uyumlu çalışır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Berk Demirtaş
İlgilendiği Kategoriler
Gaming Laptop, Donanım, Yazılım
Bütçe
400
Selam dostlar, görsellerdeki gibi 8 GB RAM'im var fakat yeterli olmuyor. 8 GB daha RAM eklemek istiyorum. Linkte belirttiğim RAM uyumlu olur mu? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? (başka öneriniz varsa lütfen belirtin)

https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-3200mhz-ddr4-ram-kvr32s22s8-8-p-HBV00000WMRXK?magaza=Baburtech Bilisim A.Ş.
Adsız (1).png
Adsız.png

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kullandığınız RAM türüyle aynısını alırsanız daha iyi olur, tam anlamadım hangi marka olduğunu fakat aynı MHZ ve aynı özelliklere sahip bir RAM takarsanız sıkıntı olucağını düşünmüyorum.

holywoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hollywoo
Selam dostlar, görsellerdeki gibi 8 GB RAM'im var fakat yeterli olmuyor. 8 GB daha RAM eklemek istiyorum. Linkte belirttiğim RAM uyumlu olur mu? Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? (başka öneriniz varsa lütfen belirtin)

https://www.hepsiburada.com/kingston-8gb-3200mhz-ddr4-ram-kvr32s22s8-8-p-HBV00000WMRXK?magaza=Baburtech Bilisim A.Ş.
Adsız (1).png
Adsız.png
Mhz değerleri çok farklı ve şuan ki raminizin markasını da bilmiyorum.Şuan ki ram in markasını öğrenmenizi öneririm.Eğer laptop değil ise kasayı açıp bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Berk Demirtaş
İlgilendiği Kategoriler
Gaming Laptop, Donanım, Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mhz değerleri çok farklı ve şuan ki raminizin markasını da bilmiyorum.Şuan ki ram in markasını öğrenmenizi öneririm.Eğer laptop değil ise kasayı açıp bakabilirsiniz.
Mevcut ramim 3200Mhz Cl22 SoDimm ddr4 linkteki de aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,181
Üyeler
161,964
Son üye
samsam03
Top Bottom