Neler Yeni

Linkteki kelebek keskin ve sağlam mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
bıçaktır silahtır bu tarz öfke anında kendine hâkim olamadan kullanabileceğin nesneler seni katil bile yapar reis bosver hiç taşıma cok insan gördüm onun yükünü taşıyamayıp icerde başlarını duvarlara vuran. Genede Allah korusun diyelim
Biliyorum hocam düşmanım falan yok hani üstümde bulunsun diye Alacam

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Biliyorum hocam düşmanım falan yok hani üstümde bulunsun diye Alacam
anlıyorum seni hocam ama o seni korumaz işte sorun orda Allah gostermesin bi olay cikti korkutmak icin cikarirsin adam korkmaz ustune atlar takmak zorunda kalirsin kapatıp cebine koyacak halin yok o an ki krizi yönetip. Spora git vücudunu makine yaparsın 1 senede en iyi silah bileklerin olsun taşıması da suç değil 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
Evet abilerim kardeşlerim öneriniz var mı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir

soul

80+ Silver
kaç yaşındasın dostum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
kaç yaşındasın dostum ?
Niye sordun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka günlük sana yardımcı olucak bıçaklar değilde daha çok baldır delmelik bıçak arıyosun. çakı al bunlar yerine. stiletto nedir ya?
Ya abicim siz niye anlamıyonuz herhangi bir şekilde herhangi baldır delme peşinde değilim sadece üstümde duracak

-nisay

80+ Bronze
Ya abicim siz niye anlamıyonuz herhangi bir şekilde herhangi baldır delme peşinde değilim sadece üstümde duracak
tamam çakı dursun üstünde. seni korur. sen hem kendimi koruyayım hem de bıçağım şekil olsun kafasındasın. stiletto, kelebek falan bunlar masum şeyler değil. hadi kelebek popüler de stiletto ne? stiletto kullanacak kadar ne yaşıyorsun ki günlük hayatta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
tamam çakı dursun üstünde. seni korur. sen hem kendimi koruyayım hem de bıçağım şekil olsun kafasındasın. stiletto, kelebek falan bunlar masum şeyler değil. hadi kelebek popüler de stiletto ne? stiletto kullanacak kadar ne yaşıyorsun ki günlük hayatta.
Hiçbir şey sadece üstümde durması için alıyom başka bir şey için değil

Top Bottom